Mărturia dureroasă a mamei fetei care și-a omorât abuzatorul. Tânăra a stat o oră cu cadavrul brbatului lângă ea

Mărturia dureroasă a mamei fetei care și-a omorât abuzatorul. Tânăra a stat o oră cu cadavrul brbatului lângă ea

O copilă, în vârstă de 16 ani, a ajuns să-l omoare pe bărbatul care a vrut s-o violeze!
 

O fată, în vârstă de 16 ani, a ajuns să-l omoare pe bărbatul care a fost la un pas să abuzeze de ea. Agresorul, în vârstă de 41 de ani, care i-ar fi putut fi tată, a ademenit-o pe copilă promițându-i un loc de muncă.

Fata a mers cu el fără să-și imagineze ce urma să se întâmple, la el acasă. Disperată, minora a făcut tot posibilul să scape, însă ușa era închisă. De frică a pus mâna pe un cuțit, iar ce avea să se întâmple era cu adevărat cutremurător. Copila l-a înjunghiat pe bărbat, iar acesta a decedat.

Mama fetei: M-o sunat o nepoată de-a mea. Tu ştii ce o păţit fata? Ce-o păţit? O omorât un om. Am căzut jos. 

Ramona Ciofu, IPJ Neamţ: S-a format o echipă complexă constituită din poliţişti din cadrul investigaţii criminală, poliţişti de ordine publică şi luptători SAS.

Adolescenta a stat cu polițiștii in telefon mai bine de o oră, până când aceștia au găsit-o. Fata de 16 ani nu știa unde se află, iar oamenii legii au încpeut s-o caute cu lanternele și astfel fata i-a văzut de pe geam și le-a indicat locul. Apoi, polițiștii au spart ușa greșită:' 'V-au zis ce căutau? Au zis că o femeie sechestrată. Stăteam frumos la televizor...''.

Oamenii legii au realizat că este ușa greșită și că de fapt este vorba de apartamentul de alături. Atunci au spart ușa și l-au găsit pe bărbat într-o baltă de sânge, iar pe fată închisă într-o altă încăpere. Salvatorii şi-au dat seama că au greşit adresa şi că tânăra e închisă în apartamentul de vis-a-vis. Au spart uşa şi în hol au găsit un cadavru într-o baltă de sânge.

” Pacientul era decedat de mai mult de o oră şi jumătate. Pacienta a fost consultată şi rămasă la locul solicitării”, a declarat Luminiţa Porojoschi, asistent şef interimar, pentru Observator.

Copila a fost audiată şi supusă unei expertize medico-legale. De altfel, oamenii legii i-au audiat și pe sora mai mare şi părinţii tinerei. Se pare că minora muncea cu ziua de trei ani. Adolescenta de 16 ani abandonase şcoala după clasa a şaptea. Săptămâna trecută, după o ceartă cu părinţii, fata a fugit de acasă şi a stat la o prietenă. Două zile mai târziu părinţii au sesizat poliţia şi copila a fost adusă acasă de oamenii legii.

”Am certat-o să nu plece, să se ducă pe drumuri de nebună. S-a apucat de fumat. O fugit, că soţul meu o fugit după dânsa şi a văzut că s-a urcat într-o maşină, ea s-o temut că poate o bate. De unde l-o cunoscut nu ştiu...spune că are un telefon, că are o sumă de bani”, a mai spus mama fetei, pentru sursa precizată mai sus.

Bărbatul omorât avea 41 de ani şi era din Codlea, Braşov. Acesta locuia de patru ani cu chirie în Piatra-Neamţ, iar de două săptămâni stătea în apartamentul în care și-a găsit sfârșitul.

”Nu mi-a părut de încredere. Tot timpul mirosea a băutură. Eu nu l-am văzut treaz. E un pierde vară, ce să mai zic”, a spus Mihai Axinte, proprietar apartament, pentru Observator.

Se pare că bărbatul se ocupa cu transportul de persoane, iar fata de 16 ani ar fi ajuns la el pentru că voia să-și găsească de muncă în străinătate.

” Nu ar fi făcut rău nimănui. Nu s-ar fi coborât la nivelul de viol. Nu merita aşa soartă”, a spus șocată, Carnea Mihaela, prietenă a bărbatului mort. Totuși, un apropiat al bărbatului recunoaște că acesta era schimbat. ”Avea o depresie. Nu ştiu dacă aş putea să zic dacă era echilibrat”, a spus Horaţiu Tobu, prieten. A fost deschis dosar penal pentru omor, iar Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza