Mama gemenilor din Ploiești, mesaj la un an de la moartea copiilor: „Doamne, mi-ai luat tot ce am avut mai scump”

Mama gemenilor din Ploiești, mesaj la un an de la moartea copiilor: „Doamne, mi-ai luat tot ce am avut mai scump”

Andreea, mama gemenilor din Ploiești care au căzut de la etajul 10, a postat un mesaj sfâșietor pe TikTok,

În luna august a anului trecut, cei doi gemeni au căzut de la etajul 10. În momentul respectiv, mama lor, Andreea, nu le ducea grija, ci asculta muzică și făcea live pe Facebook. Acum, la un an de la moartea celor mici, femeia a postat un mesaj sfâșietor.

După ce a fost acuzată de toată țara că din cauza ei s-a întâmplat tragedia, asta pentru că i-a lăsăt pe cei mici singuri, într-o altă cameră, Andreea își plânge copiii morți. Femeia a postat un mesaj dureros pe TikTok, în care a menționat faptul că își dorește să nu mai fie judecată de oameni pentru ce s-a întâmplat.

„Doamne, mi-ai luat tot ce am avut mai scump pe lumea asta. Tot ce îmi doream, ca mâine, de ziua mea, să am îngerașii lângă mine. Mâine, pentru mine, data de 12 septembrie, e cea mai blestemată zi, iar voi, cei după platforma asta, de pe TikTok, să vă dea Dumnezeu ce îmi doriți voi mie. Nu judecați, ca să nu fiți judecați. Gândiți-vă că puteau să fie copiii voștri în locul alor mei”, a scris mama gemenilor din Ploiești pe TikTok, potrivit spynews.ro.

Comenteaza