Gina Pistol face dezvăluiri surprinzătoare la nici trei luni de la nuntă! Mesajul ei i-a șocat pe fani: „Din păcate, nu se mai poate repara nimic”

Gina Pistol face dezvăluiri surprinzătoare la nici trei luni de la nuntă! Mesajul ei i-a șocat pe fani: „Din păcate, nu se mai poate repara nimic”

Gina Pistol a primit un mesaj uluitor pe rețelele de socializare, la câteva luni după ce ea și Smiley au devenit soț și soție și după ce aceasta și-a anunțat retragerea din televiziune.
 

La nici 3 luni de când Gina și Smiley și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, vedeta a primit un mesaj neașteptat pe internet. În urmă cu câteva zile, Gina Pistol s-a postat pe rețelele de socializare în timp ce ținea în brațe o plasă cu alimente, iar o fană a vrut neapărat să îi dea un sfat cu privire la decizia ei de a renunța la carieră, pentru a se dedica familiei.

Urmăritoarea i-a spus Ginei că alegerea ei este o mare greșeală și că nu ar trebui să se oprească din a face lucrurile care îi plac, chiar dacă a devenit mamă și soție. Mai mult, fana vedetei a avut o ipoteză șocantă, spunând chiar că Smiley i-ar fi impus Ginei să își încheie cariera din televiziune, imediat după ce s-au căsătorit. 

„ Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci:   Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la(...), mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați.

Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea(...) și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.  Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de(...) și 3 de(...).

Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.  

Simpaticilor, aventura mea, continua! Momentan alături de cel mai important om din viata mea, Josephine, si in viitor alaturi si de voi! Sa ne revedem cu bine la tv.
Până atunci sunt aici. Nu foarte des, dar atat de des cat pot! Va pup,Gina", a declarat Gina Pistol, pe pagina personală de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza