Mama fetiței arse de vii VORBEȘTE! De ce nu și-a reclamat iubitul CRIMINAL la poliție

Mama fetiței arse de vii VORBEȘTE! De ce nu și-a reclamat iubitul CRIMINAL la poliție
| Foto: fanatik.ro

După câteva zile de căutări, fetița arsă de vie de la Arad a fost identificată. 

Arestat preventiv marți, pentru 30 de zile, după ce și-a recunoscut crima, tatăl vitreg al micuței a declarat că a lovit-o pe Antonia pentru că aceasta îl enervase pe motiv că voia să se joace. Lovită cu capul de perete, fetița a murit, iar bărbatul și-a făcut un plan prin care să scape de cadavru.

Însoțit de băiețelul familiei, tatăl vitreg a pus cadavrul Antoniei într-un geamantan, s-a urcat într-un taxi și a aruncat corpul pe un câmp de la marginea Aradului. Pentru a-și șterge urmele, bărbatul de 23 de ani a turnat acetonă pe cadavru, după care i-a dat foc.

Apoi, Florin s-a întors acasă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Potrivit anchetatorilor, bărbatul și-a informat iubita, pe mama Antoniei, de crima săvârșită, anunțând-o că se va preda Poliției în următoarele 24 de ore.

Sabrina, iubita lui Florin și mama Antoniei, nu și-a reclamat concubinul polițiștilor, femeia fiind încă în maternitate, după ce săptămâna trecută născuse al treilea ei copil.

La o zi după ce o omorâse pe Antonia, tatăl ei vitreg postase pe Faceboook un mesaj adresat Sabrinei, în care își exprima dragostea pentru femeia alături de care trăise în ultimii ani.

”Iubirea mea, să te întâlnesc pe tine… a fost și este cea mai frumoasă întâmplare din viața mea. Te iubesc pentru ceea ce ești lângă mine, îți mulțumesc că Mă iubești și mă respecți, Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui”, scrisese Florin.

Daniel Oancea, tatăl biologic al Antoniei, care în prezent muncește în Olanda, a declarat marți seara că fetița avusese de suferit și anul trecut, atunci când mama ei o arsese din greșeală.

”Am avut o problemă cu ea anul trecut. Când a fost cu acest domn (n.r. cu Florin) în Paris. Fata a stat 12 zile în spital în Paris. Anul trecut când ne-am despărțit, ea a cunoscut un baiat. A venit, a luat-o din România și a plecat cu copiii și după trei luni am aprobat ca să poată să plece cu copiii din țară ca să se ducă la noua ei iubire.

”A plecat în septembrie și în noiembrie m-a sunat că s-au accidentat fata cu baiatul, că s-au ars, mâncarea cu cartofi a căzut peste ei, iar eu am plecat din Olanda în Paris și mi-am luat copilul acasă, apoi m-am dus și am luat-o și pe ea, pe fată, din spital”, a declarat Daniel Oancea la Antena 3.

Sabrina nu se afla în cele mai bune raporturi cu Daniel Oancea, tatăl Antoniei. Potrivit informațiilor FANATIK, femeia îl dăduse în judecată pe Daniel, într-un proces deschis în februarie 2020 și care avea ca obiect exercitarea autorității părintești, potrivit fanatik.ro.

Etichete
Comenteaza