Luiza Melenco e vie! Monstrul din Caracal face dezvăluiri: „"În adâncul sufletului meu încă...”

Luiza Melenco e vie! Monstrul din Caracal face dezvăluiri: „"În adâncul sufletului meu încă...”

Gheorghe Dincă a făcut noi dezvăluiri din pușcărie, cu privire la ancheta fetelor, Alexandra și Luiza, care sunt dispărute de câțiva ani.

Interviul acordat de Gheorghe Dincă, din penitenciar, a stârnit numeroase controverse în rândul anchetatorilor, dar mai ales al apropiaților celor două adolescente, care au dispărut în urmă cu trei ani.

Dacă părinții Alexandrei Măceșanu tind să creadă în ipoteza că fiica lor ar putea fi în viață, familia Luizei Melencu pare să fie de altă părere. Iată ce spune avocata Carmen Obîrșanu!

Declarațiile făcute de Gheorghe Dincă înainte de aflarea sentinței definitive nu i-au surprins pe apropiații Luizei Melencu. Carmen Obîrșanu, avocata familiei, spune că nu este prima oară când bărbatul lansează asemenea ipoteze, care nu pot fi dovedite. El ar mai fi declarat și la începutul procesului că fetele sunt în viață și se află în Turcia: "Afirmația cum că fetele, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, sunt în Turcia este doar o cacealma.

O cacealma concepută de cei din spatele lui Dincă pentru a trage de timp și a duce în derizoriu un caz ce a cutremurat o țară întreagă! 

Nu e prima dată când Dincă strigă sau spune tot felul de lucruri ce nu pot fi dovedite. Povestea asta cu Turcia ne-o aruncă în față încă de când a început procesul, de aproape doi ani. Chiar și așa, când am încercat să aflăm mai mult, a tăcut mâlc! Sunt doar invenții de-ale lui!", a declarat avocata familiei Melencu, pentru impact.ro

Familiile fetelor mai au un gram de speranță în adâncul sufletului, că aceasta ar putea trăi: "Nici familia Luizei nu crede așa ceva. Deși îi simt pe bieții oameni cum că în adâncul sufletului lor încă mai trag unele mici speranțe că-și vor găsi fata în viață. Pe de altă parte, pentru Luiza Melencu nu s-a eliberat vreun certificate constatator de deces, așa cum s-a întâmplat în cazul celeilalte fete, Alexandra Măceșanu. 

 

Comenteaza