Luiza Melenco e vie! Bunica fetei a făcut mărturia în lacrimi: „Dumnezeu face minuni! O așteptăm...”

Luiza Melenco e vie! Bunica fetei a făcut mărturia în lacrimi: „Dumnezeu face minuni! O așteptăm...”
| Foto: gandul.ro

Dosarul crimelor de la Caracal încă se judecă la Tribunalul Olt. Judecătorii au audiat doi medici de la Institutul Național de Medicină Legală. 

Familia Luizei Melencu este în continuare dezamăgită de modul în care autoritățile au lucrat la dosar. Pe 14 aprilie se împlinesc trei ani de la dispariția fetei, iar rudele susțin că nu au mai aflat nimic nou.

„Au trecut trei ani de la disparție, peste două luni, Luiza face trei ani. Pe 2 decembrie, a împlinit 21 de ani, a plecat spre 22 de ani și noi nu știm nimic despre Luiza în acești trei ani.Ne este foarte greu, o așteptăm să vină acasă, e sufletul nostru. Luiza e vie, o așteptăm să vină acasă!Este suferință mare. Venim la Tribunal, ne întoarcem înapoi, nu vor să ne spună nimic, nu vor să ne ajute cu nimic. Despre Luiza nu avem nicio probă, nu știm nimic-nimic. Eu, ca bunică (plânge) … o aștept să vină acasă … Să vină … Mi-e foarte greu, mi-e foarte dor de ea (plânge). Peste două luni se împlinesc anii”, mărturisește Elena Iordache cu lacrimi în ochi.

Femeia își amintește că Luiza era cea care venea la ea cu flori și prăjituri.

Tot am crezut că aflăm despre ea, ce s-a întâmplat. Dar anii trec și noi nu aflăm nimic de Luiza.Nu mai știm ce să mai facem, nu mai știm unde să o mai căutăm, nu mai știm unde să ne mai ducem să aflăm de Luiza, că Dincă și Risipițeanu nu vor să spună nimic.Noi știm că Luiza este în viață. Dumnezeu este mare, o așteptăm să vină acasă. Dumnezeu e mare și face o minune, într-o bună zi o să ne-a aducă acasă pe Luiza”, continuă Elena Iordache.

Și Stelian Iordache, bunicul Luizei, acuză că dosarul Caracal a fost neglijat intenționat și că după trei ani nu a aflat nimic concret.

„Acest dosar nu a fost făcut pe bune, cu respectarea faptelor, a ceea ce s-a întâmplat. Acest dosar a fost făcut pentru și din interese. Din aceste interese, de trei ani aproape nu am aflat nimic concret.Am fost astăzi în sală și aceste doamne (doi medici legiști care au făcut expertizele pentru ADN în cazul Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu – n.r.), una mai mult și-a lăudat meseria și a început să facă afirmații că ea a fost și pe la Balotești. Nu ne interesează pe unde a fost, pe noi ne interesează ce s-a întâmplat în realitate cu Luiza”, spune Stelian Iordache, potrivit gandul.ro.

Comenteaza