Informatii bombă! Ce s-a descoperit la necropsia Adelei, polițista care s-a împușcat în cap în gara din Strehaia

Informatii bombă! Ce s-a descoperit la necropsia Adelei, polițista care s-a împușcat în cap în gara din Strehaia
| Foto: Ziareonline.ro

Adela, politista in varsta de 25 de ani si-a lasat o familie indurerata după gestul pe care l-a facut.

Politista in varsta de 25 de ani carre si-a pus capat zilelor intr-o baie din gara Strehaia a lasat multe semne de intrebare pe buzele nu doar familiei indurerare, ci a multor romani care au fost de-a dreptul socati de gestul ei.

Atat parintii cat si apropiatii familiei nu isi pot reveni dupa tragedia cumplita.

Prietenii Adelei sunt si acum in stare de soc si spun ca nu s-au asteptat o secunda la gestul tinerei: „Ceea ce pot sa vă spun este faptul că nu ne-am așteptat o secundă la acest gest din

partea ei, fiind o persoană foarte puternică și împlinită din toate punctele de vedere. În niciun caz nu e vorba despre o ceartă cu soțul, așa cum s-a scris foarte mult.”

Cu cateva zile in urma, tanara a fost condusa pe ultimul drum, iar medicii legisti au stabilit si cauza mortii politistei in varsta de 25 de ani.

Potirvit rezultatului necropsiei, medicii legisti au stabilit ca Adela Loredana s-a sinucis dupa ce si-a pus teava pistolului la tampla dreapta. Dupa impuscatura, tanara a suferit o hemoragie intracraniana si apoi a intrat in stop cardio-respirator.

Tot legistii au mai dezvaluit in ancheta ca pe mana dreapta a politistei in varsta de 25 de ani au identificat praf de pusca prezentand si arsuri in jurul plagii. Medicii legisti vor efectu si examenul histopatologic luand mostre din fiecare organ pentru a stabili daca Adela Loredana a consumat vreo substanta inainte de a se sinucide, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza