Un tiktoker și-a dat foc în timpul unui live. S-a aflat adevăratul motiv pentru care a făcut asta

Un tiktoker și-a dat foc în timpul unui live. S-a aflat adevăratul motiv pentru care a făcut asta

Un cunoscut tiktoker de la noi din țară, Florin Habibi, și-a dat foc în timp ce se afla în live pe platformă. 

În urmă cu o zi, Florin Habibi a recurs la un gest necugetat, chiar în timp ce făcea LIVE pe TikTok. Inițial, tiktokerul s-a stropit cu un lichid de culoare albastră, apoi a aprins o brichetă și și-a dat foc. Au urmat țipete și urlete de groază și de durere.

Incidentul care a șocat platforma TikTok

Toți internauții s-au mobilizat într-un timp foarte scurt și au apelat numărul de urgență 112. Florin Habibi locuia într-o casă modestă alături de mama lui, cu grave probleme de sănătate, dar și de nepoata lui, Narcisa.

Tiktokerul petrecea zilnic ore bune pe această platformă, acolo unde primea donații de la sutele de mii de fani pe care le are. Din momentul în care și-a expus prea mult viața personală pe Internet, autoritățile au decis ca nepoata lui, Narcisa, să fie dată în grija statului.

Au urmat clipe deosebit de grele pentru Florin Habibi, deoarece i-a fost luată nepoata. Nu a mai văzut altă cale și a decis să își dea foc, fiind disperat. O sursă apropiată a mărturisit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, care este starea actuală de sănătate a tiktokerului.

Florin Habibi ar fi trebuit să fie transportat astăzi cu elicopterul la un spital din Iași, însă acțiunea a fost anulată de condițiile meteo nefavorabile.

În continuare, apropiații tiktokerului sunt cât se poate de speriați, deoarece Florin ar putea recurge oricând la un gest necugetat. Prietenul lui Florin Habibi a discutat cu medicii care îl îngrijesc pe tiktoker. A aflat că Florin Habibi nu este în cea mai bună stare, însă se poate recupera, viața lui fiind în afara oricărui pericol în aceste momente.

Surprinzător este faptul că mii de persoane care au cont pe platforma TikTok i-au sărit în ajutor lui Florin Habibi, după ce a recurs la un astfel de gest.

”Depinde de starea emoțională, mi-a spus medicul, vestea rea e că își poate schimba starea emoțională și se poate transforma într-o persoană cu probleme. S-a făcut o comisie, a vrut să îl trimită la Iași, am înțeles că sunt mai multe persoane în România arse, mai mult decât el, plus că a plouat astăzi, nu zboară elicopterul. El a făcut asta ca un strigăt de ajutor, eu vă spun 100% că nu a vrut să facă asta, dar a simțit ca nu mai are putere.

Nu avea nicio mână de ajutor, din nicio parte, a spus că nu mai are rost... Eu personal am stat de vorbă cu el, el se gândea în continuare să facă prostii. Mi-a arătat că se bucură că vede că ne luptăm să îi salvăm fetița. Asta e cea mai mare supărare, că i-a luat fetița de lângă el, că nu mai e Narcisa acasă. El înainte să facă treaba asta a primit un videoclip cu fetița unde este tratată prost...”, a povestit prietenul tiktokerului.

Mai multe comunități s-au unit și au făcut tot posibilul pentru a strânge donații pentru Florin Habibi, dar și pentru cea care i-a dat viață. Femeia, rămasă singură acasă acum, se confruntă cu grave probleme de sănătate și nu poate merge, potrivit spynews.ro.

 
 
 
 

Comenteaza