Cum a apărut o tânără din Iaşi în prima zi de liceu? Părinţii nu au știut cum a ieșit îmbrăcată din casă

Cum a apărut o tânără din Iaşi în prima zi de liceu? Părinţii nu au știut cum a ieșit îmbrăcată din casă

 Într-un liceu din Iași, o elevă a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, când s-a prezentat la școală cu o ținută necorespunzătoare.

După o vacanță cu 10 zile mai scurtă, pe data de 5 septembrie elevii au început școala. Dacă pentru unii acest lucru a reprezentat un moment de tristețe, pentru alții bucuria revederii cu colegii și începerea unui nou capitol al vieții au fost mai presus de orice altă activitate pe care ar fi putut să o desfășoare în vacanță. Totuși, ținutele liceenilor au ajuns subiect de discuție într-un liceu din Iași.

Uniforma școlară este de domeniul trecutului pentru unii elevi din diferite licee din țară. O adolescentă din Iași i-a uimit atât pe părinți cât și pe ceilalți prezenți la deschiderea noului an școlar în momentul în care și-a făcut apariția. La prima vedere părea că aceasta se pregătește să meargă la o petrecere, nicidecum să își cunoască noii profesori.

Tânăra a optat pentru pantaloni negri, din piele, un top alb, care îi lăsa la vedere o bună parte din abdomen, iar pe deasupra o cămașă subțire, albă, pe care a preferat să o lase deschisă. Părinții celorlalți copii au rămas șocați și oripilați în același timp în momentul în care au descoperit ținuta aleasă de eleva liceului.

Din păcate, aceasta nu a fost singura care a optat pentru o astfel de ținută nepotrivită pentru evenimentul la care a luat parte. Din ce în ce mai mulți părinți aleg să uite de regulamentul unităților de învățământ în ceea ce privește vestimentația elevilor și preferă să le achiziționeze acestora haine scumpe și „la modă” pe care să le poarte de-a lungul anului școlar, potrivit cancan.ro.

Comenteaza