Un pompier i-a dat foc unui coleg de 24 de ani, chiar în curtea unității. Cum s-a petrecut incidentul

Un pompier i-a dat foc unui coleg de 24 de ani, chiar în curtea unității. Cum s-a petrecut incidentul

Un pompier din Borșa i-a dat foc unui coleg de unitate, din greșeală. în timpul muncii.

O anchetă a fost demarată la o unitate de pompieri din Borșa, asta după ce unul dintre pompieri i-a dat foc unui coleg de muncă, din greșeală, în timp ce se aflau în curtea instituției. Deoarece nu aveau nicio intervenție, angajații unității de pompieri s-au gândit să facă un grătar, pentru a-și ocupa timpul, însă totul putea duce la o adevărată tragedie.

Incidentul care putea duce la o adevărată tragedie a avut loc la o unitate de pompieri din Borșa, la finalul săptămânii trecute. În lipsă de intervenții, angajații instituției au vrut să facă un grătar, chiar în curtea unității.

De asemenea, pentru a aprinde mai repede focul, pompierii au folosit combustibil inflamabil, moment în care unul dintre pompieri i-a dat foc unul coleg, din greșeală.

Victima, un tânăr în vârstă de 24 de ani, era angajat de doi ani în cadrul ISU. Tânărul a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, având arsuri de pe corp de gradul I și II.

De precizat este că, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș a stabilit o comisie care se va deplasa la Borșa, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut incidentul, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza