Fiica de 18 ani a unui preot s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc! MESAJUL DE ADIO lăsat de tânără

Fiica de 18 ani a unui preot s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc! MESAJUL DE ADIO lăsat de tânără

O tânără de 18 ani, fiica a unui preot din Maramureș, s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca.

Fiica unui preot din Maramureș a murit, ieri, după ce s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj. Maria Tomoiagă avea doar 18 ani și a lăsat în urma sa un mesaj tulburător de adio.

În această vară, tânăra absolvise liceul Avram Iancu din Cluj, iar marți după-amiază, 6 septembrie, și-a pus capăt zilelor. Maria urcat într-un bloc înalt de pe strada Observatorului, din Cluj, și a sărit în gol. Medicii chemați la fața locului nu au putut face nimic pentru a o salva.

„La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 16.15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 122, cu privire la faptul că pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca, o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o tânără de 18 ani, din județul Maramureș, pentru care medicii, din păcate, au pronunțat decesul.

Trupul femeii va fi transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.”, a transmis IPJ Cluj.

Fata a lăsat un mesaj de adio

„Sper că vă veţi aminti de mine …. Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate”, a scris tânăra în cadrul postării sale.
 

Comenteaza