Femeie de 88 de ani, decedată în incendiul care i-a cuprins casa

Femeie de 88 de ani, decedată în incendiul care i-a cuprins casa

O femeie în vârstă de 88 de ani din comuna bistriţeană Romuli şi-a pierdut viaţa,, într-un incendiu care i-a distrus casa în totalitate, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Casa, cu o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi şi construită din lemn, era situată într-o zonă izolată a satului Dealul Ştefăniţei, în câmp, fără posibilitate de acces pentru autospecialele pompierilor, motiv pentru care intervenţia a fost mult îngreunată.

În momentul în care pompierii voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Romuli au reuşit să ajungă la casa bătrânei, au găsit-o pe aceasta decedată în interior.

Cauza incendiului este în curs de stabilire.

În ultimele patru zile, pompierii bistriţeni au intervenit la şase incendii, în localităţile Cristeşii Ciceului, Chiraleş. Ilva Mică, Floreşti şi Bistriţa Bârgăului, care au afectat în total şase case şi un magazin alimentar, principalele cauze fiind coşurile de fum necurăţate, defecţiuni sau amplasare necorespunzătoare a instalaţiilor de încălzire.

Comenteaza