Cutremurător! Care au fost ultimele cuvinte ale mamei sinucigașe din Timișoara. A vorbit cu o apropiată

Cutremurător! Care au fost ultimele cuvinte ale mamei sinucigașe din Timișoara. A vorbit cu o apropiată
| Foto: cancan.ro

Mama sinucigașă din Timișoara, care s-a aruncat de la etaj cu copiii în brațe, a vorbit cu o vecină înainte de a face gestul cutremurător.

Locatara blocului din Timișoara a dezvăluit ce au vorbit cele două, doar cu câteva clipe înainte de a-și lua viața. Discuția a avut loc chiar înainte ca femeia să se arunce de pe acoperiș. Ea a fost cea care i-a deschis ușa, înainte de a face gestul exagerat. 

Iulia avea 33 de ani și doi copii. Părea să aibă o viață fericită și urma să se recăsătorească, motiv pentru care nimeni nu s-a așteptat să-și ia viața. În data de 3 mai, s-a urcat pe un bloc de zece etaje din Timișoara, împreună cu fata de trei ani și băiatul său de șase ani și apoi s-a aruncat, împreună cu cei mici. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva. 

Femeia urma să se recăsătorească, după ce divorțase de tatăl copiilor. Fostul soț urma să vină doar în câteva săptămâni acasă, la familia sa. Cu toate acestea, Iulia a ales să se sinucidă. Pentru a putea intra în blocul de pe care s-a aruncat, a sunat la interfon. A vorbit cu o doamnă în vârstă, care i-a deschis.

Iulia avea nevoie de un mod prin care să poată intra în blocul de zece etaje, așa că a sunat la interfon. O doamnă în vârstă i-a deschis, după ce ar fi mințit-o că și-a uitat cartela de acces. Femeia a întrebat-o unde dorește să ajungă, iar sinucigașa i-a spus că vrea să ajungă la un etaj de mai sus. 

Conversația cu femeia care i-a deschis ușa au fost ultimele cuvinte pe care le-a spus mama sinucigașă, înainte de a se arunca, împreună cu cei doi copii, de la etaj, potrivit cancan.ro.

Comenteaza