Divorțul bate la ușă? Aurora Mihai, cumnata Andrei Măruță, dezvăluiri fără perdea despre căsnicia cu Săndel: „Am luat o pauză”

Divorțul bate la ușă? Aurora Mihai, cumnata Andrei Măruță, dezvăluiri fără perdea despre căsnicia cu Săndel: „Am luat o pauză”

Aurora Mihai și Săndel Mihai, fratele Andrei Măruță, sunt căsătoriți de 28 de ani, însă în tot acest timp au întâmpinat și dificultăți.

Aurora și Săndel Mihai, fratele Andrei Măruță, formează un cuplu de 28 de ani. Cei doi interpreți de muzică populară au o căsnicie fericită și un băiat cu care se mândresc peste tot pe unde merg. De asemenea, Aurora și Mihai fac o echipă excepțională și pe plan profesional, căci urcă mereu împreună pe scenă și își încântă fanii cu muzica lor, având o carieră de succes, care durează de foarte mulți ani. 

Totuși, în relația lor de aproape 3 decenii, Aurora și Săndel Mihai nu au avut parte doar de momente frumoase și pline de romantism. Chiar dacă în prezent au o familie închegată și un parcurs demn de invidiat în ceea ce privește industria muzicală, artiștii au întâmpinat și probleme de-a lungul timpului.

Cumnata Andrei Măruță a dezvăluit recent că ea și Săndel Mihai au decis chiar să se despartă la un moment dat. După 13 ani pe care i-au petrecut împreună, Aurora și Săndel au hotărât să ia o pauză și au stat despărțiți timp de 2 ani, înainte să se căsătorească. 

„Ținând cont că noi suntem ca și zodii doi Lei, vă dați seama. Când se ceartă doi Lei ies 10.000 de lei și mai urâți din noi. Însă, în 10 minute trece totul, cred că ăsta e liantul care ne-a ținut așa. Vă dați seama că suntem de 28 de ani împreună, ăsta e motivul, că am știut să trecem peste.

Ok, nu au fost motive uriașe și nu au fost motive de supărare încât să ne despărțim definitiv. Cu toate că relația noastră, cu adevărat, a început, atunci când am hotărât să ne căsătorim. Înainte, noi am fost despărțiți doi ani. după 13 ani de relație, am luat o pauză de doi ani”, a declarat Aurora Mihai pentru un post TV, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza