CIne e, de fapt, criminalul? Vestea ȘOC a momentului despre marocanul acuzat că a ucis doi studenți din Iași

CIne e, de fapt, criminalul? Vestea ȘOC a momentului despre marocanul acuzat că a ucis doi studenți din Iași
| Foto: stirilekanald.ro

Suspectul asasinatului de la Iași a fost internat la Institutul de Psihiatrie „Socola”. Avocata acestuia șuține în continuare că tânărul este nevinovat.

Noi detalii ies la iveală în dublul asasinat de la Iași. Ahmed Sami El Bourkadi este în continuare principalul suspect. El a fost internat la secția de psihiatrie.

Luna trecută, o tânără studentă la Medicină, dar și partenerul ei de viață de origine marocană, au fost uciși cu sânge rece și găsiți morți, ulterior, de către oamenii legii, în vila în care locuiau cu chirie.  

Bărbatul de origine marocană a fost dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”. Oamenii legii au luat această decizie pentru a vedea dacă tână

Avocata individului a anunțat că Ahmed este nevinovat și nu are nicio legătură cu acest caz. Studenții Youssef Ajniyah și Ioana Vanesa Burlacu au fost uciși în locuința în care stăteau împreună.

Conform autorităților, bărbatului i s-a făcut rău atunci când oamenii legii au arătat imagini cu cadavrele tinerilor uciși.

Trupurile lor au fost găsite în vila închiriată într-un cartier rezidențial din Iași. 

Raluca Andrei, avocata suspectului, a povestit că tânărul nu poate să privească astfel de scene.

„Vă dați seama că, dacă, Doamne ferește!, sunt niște persoane capabile să facă așa ceva, respectiv un dublu asasinat, nici măcar el (Ahmed Sami El Bourkadi – n.r.) nu mai este în siguranță în momentul de față! Chiar el este bucuros că, momentan, este în arest și nu sub altă măsură, pentru că…

Deci, clientului meu, când a studiat dosarul, eu i-am arătat, am insistat, inclusiv pe pozele cu decedații, i s-a făcut rău, a spus că el nu poate să privească așa ceva!”, a declarat avocata Raluca Andrei, pentru bzi.ro.

Avocata marocanului a declarat că este de părere că adevărații criminali sunt în aceste momente în continuare în libertate și că clientul ei, Ahmed Sami El Bourkadi este nevinovat.

Raluca Andrei a mai afirmat faptul că marocanul ucis avea o situație financiară foarte bună și îi împrumuta pe alții, refuzând să mai primească banii înapoi.

„Omul ăsta (victima marocană Youssef Ajniyah – n.r.) rula în permanență, avea 9.000, 10.000 – 12.000 de euro! Nu mai cerea banii înapoi în momentul în care îi împrumuta. Și s-au auzit foarte multe chestiuni.

Nu numai eu le-am auzit, ci multă lume. Îmi este milă și de părinții victimelor, numai că nici nu este normal, că i-a făcut viața praf băiatului ăstuia! În condițiile în care eu sunt convinsă că băiatul acesta (Ahmed Sami El Bourkadi – n.r.) nu a făcut nimic.

De omorât, sută-n mie nu a omorât pe nimeni!”, a adăugat Raluca Andrei, pentru aceeași sursă, potrivit stirilekanald.ro.

 

Comenteaza