Au fost prinși bărbații care au ucis șoferul de TIR în parcarea din Franța sub ochii soției

Au fost prinși bărbații care au ucis șoferul de TIR în parcarea din Franța sub ochii soției
| Foto: observatornews.ro

Au fost prinşi presupuşii criminalii care au ucis șoferul român de TIR într-o parcare din Franţa. Întreaga faptă s-a petrecut chiar sub ochii soţiei. 

Parchetul din Amiens a anunţat că, marţi dimineaţa, bărbaţii care l-au ucis pe camionagiul român au fost prinşi, după o lună de la comiterea faptei, care a avut loc pe 16 mai, în Somme, într-un loc de odihnă de pe autostrada A 28.

Procuratura va ţine o conferinţă de presă în care va oferi mai multe detalii despre anchetă.

Mihai Spătaru a fost ucis, pe autostrada A28 din Somme, între Abbeville și Amiens, în zona de odihnă Translay. Românul a fost atacat cu o sabie şi s-a stins sub privirile îngrozite ale soţiei, cu care lucra în echipaj. Bărbatul se odihnea după ce venise din Anglia şi urma să facă o livrare în Spania.

Mihai i-a spus soţiei că merge la toaletă, apoi se va duce să verifice dacă încărcătura este în regulă, iar lacătul remorcii este intact. Nici nu a apucat bine să coboare că a fost lovit direct în inimă şi spate. Nu a mai avut nicio şansă.

În tot acest timp, soţia îngrozită asista la crimă. Deşi a strigat disperată după ajutor, nimeni nu a intervenit. Ceilalţi şoferi de camion nu au avut curajul să coboare din maşini, potrivit observatornews.ro.

Etichete
Comenteaza