Amanta unui șef din Poliția Română face dezvăluiri: „Am fugit din țară, de frica lui!”

Amanta unui șef din Poliția Română face dezvăluiri: „Am fugit din țară, de frica lui!”
| Foto: spynews.ro.

O tânără care l-a înregistrat pe un șef din Poliția în timpul partielor de sex a fugit din țară, de teamă că ar putea deveni ținta unei răzbunări.

După ce a fost filată de polițiști, vizitată pe acasă de aceștia, fără motiv, și târâtă prin tribunale de șeful din Ministerul de Interne, Georgiana, tânăra care susține că a rămas gravidă cu polițistul însurat, a decis să lase totul în urmă.

„Am fugit din țară, de frica lui! Am renunțat la tot, m-am săturat să stau cu teamă că aș putea păți ceva. (...) Mai mult, a redeschis și procesul în care mă acuză de calomnie, cerând depăgubiri morale de 100.000 de lei”, a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, Georgiana.

La scurt timp după izucnirea scandalului, tânăra susținea că șeful din Poliția Română ar fi „lucrat-o” ca la carte. „M-au dat afară din facultate. Am pierdut totul, din cauza scandalului cu individul care m-a lăsat gravidă şi m-a abandonat. M-a ameninţat că mă va termina şi a reuşit...”, a mărturisit, plângând, tânăra, o fostă prostituată care visa să devină avocată.

Timp de câteva săptămâni, ea a fost amanta secretă a celui mai influent poliţist din judeţ şi a reuşit să-i sucească atât de tare minţile, încât acesta ajunsese să fugă de lângă nevastă şi copii, pentru a face prostioare, prin camere de hotel.

Jurnaliştii noştri au descoperit că fosta amantă a şefului din Poliţia Română a fost, în trecut, condamnată penal pentru prostituţie. Între timp, infracţiunea respectivă a fost eliminată din Codul Penal, aşa că Georgiana a solicitat reabilitarea, iar în prezent are cazierul curat ca lacrima.

"Am înregistrare din maşină, din timpul unei partide de sex. Am bonuri şi chitanţe de la hotelurile la care am fost împreună.

Am fotografii din camera de hotel. Am capturi de ecran cu diferite mesaje. (...) M-a abordat pe un site de socializare şi, după câteva discuţii banale, mi-a zis să vorbim în privat. La recomandarea lui, am instalat pe telefon un soft care distruge conversaţiile după câteva secunde.

Mi-am dat seama de ce vrea să discutăm doar aşa şi am filmat conversaţiile cu un alt telefon. Aşa că am dovada discuţiilor, chiar dacă acestea nu mai există nici pe telefonul meu, nici pe telefonul lui. (...) El nu ştia că am fost condamnată pentru prostituţie. De altfel, nici nu mai contează trecutul meu, pentru că totul s-a întâmplat acum câţiva ani.

Am început o viaţă nouă, sunt studentă la Drept. (...) Vreau să îi apară numele în ziare, ca să vadă lumea ce fel de om este. Pozează în mare familist, dar umblă cu amante. Nu i-aş fi făcut asta, însă m-a lăsat gravidă şi, când a aflat, mi-a întors spatele. Am făcut avort pe banii mei, nu a vrut să mă ajute cu nimic", declara, în urmă cu ceva timp, Georgiana - fostă prostituată, fostă amantă de polițist, fostă studentă și... fostă locuitoare a României.

Comenteaza