Video Adolescenta din Neamț și bărbatul pe care l-a înjunghiat fuseseră surprinși împreună. În ce relații erau

Adolescenta din Neamț și bărbatul pe care l-a înjunghiat fuseseră surprinși împreună. În ce relații erau
| Foto: wowbiz.ro

O adolescentă de doar 16 ani și-a ucis bărbatul care voia să o violeze. Potrivit acesteia, a făcut totul în legitimă apărare.

În urmă cu puțin timp, au apărut și imaginile de pe camerele de supraveghere ale unui restaurant, unde adolescenta s-ar fi întâlnit cu victima pentru o ofertă de muncă.

Din imaginile date anchetatorilor, se poate vedea clar cum adolescenta și bărbatul se întâlnesc într-un restaurant pentru a purta o discuție și petrec acolo minute bune. Locația era situată în apropierea casei victimei, la aproximativ 300 de metri de blocul în care stătea.

Potrivit știri-neamț.ro, Lucian Mercea a mers la acel restaurant împreună cu fata cu scopul de a o angaja la bucătărie. Totodată, se pare că și el își căuta un loc de muncă, căci voia să fie șofer pe mașina de livrări. Camerele de supraveghere arată cum minora așteaptă pe un scaun până când bărbatul discută cu reprezentanții restaurantului, după care se întoarce la ea.

Protagoniștii au în continuare o discuție liniștită, iar mai apoi pleacă împreună din local, către apartamentul victimei, unde are loc crima.

Alexandra nu s-a întâlnit accidental cu Lucian Mercea, bărbatul pe care l-a omorât în legitimă apărare. Fata a povestit că luase legătura cu acesta pentru a-și căuta un loc de muncă chiar la restaurantul unde au fost surprinși împreună.

Mai departe, minora a declarat că a ajuns în locuința victimei pentru a vorbi despre "oferta de angajare", însă întâlnirea a luat o întorsătură neașteptată și tânăra ar fi fost sechestrată de bărbat mai multe ore, încercând să o violeze. 

Într-un moment de panică, în încercarea de a scăpa din mâinile agresorului, Alexandra a luat un cuțit și l-a înjunghiat de mai multe ori pe proprietarul locuinței, provocându-i moartea.

Deși fata a povestit că nu l-a ucis intenționat pe Lucian, tatăl bărbatului este de altă părere și susține că fiul lui nu era un violator și nu ar fi făcut acest lucru niciodată: "Nu se leagă niște lucruri, sper ca autoritățile să facă o anchetă. Cred că nu este vorba de o agresiune. Mă gândesc că poate a fost planificată.", a povestit omul pentru Observator, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza