A ieșit la iveală un detaliu din ancheta Mădălinei Manole: „Madalina Manole nu a murit...”. Ce s-a intamplat in realitate?!

A ieșit la iveală un detaliu din ancheta Mădălinei Manole: „Madalina Manole nu a murit...”. Ce s-a intamplat in realitate?!
| Foto: ziareonline.ro

Au ieșit la iveală noi detalii cutremurătoare au apărut în cazul morţii Mădălinei Manole.

Celebrul profiler Mihaela Brooks a încercat să arate încă o dată motivul pentru care Mădălina Manole nu s-ar fi sinucis cu Furadan. Mihaela Brooks trage un semnal de alarmă faţă de toţi specialiştii, spunând că nimeni nu a observat acest detaliu.

Noi detalii cutremurătoare au apărut în cazul morţii Mădălinei Manole. Celebrul profiler Mihaela Brooks a încercat să arate încă o dată motivul pentru care Mădălina Manole nu s-ar fi sinucis cu Furadan. Mihaela Brooks trage un semnal de alarmă faţă de toţi specialiştii, spunând că nimeni nu a observat acest detaliu.

Mihala Brooks a realizat o analiză într-un filmuleţ pe Youtube în care arată că în momentul în care cineva ia Furadan suferă o micşorare a pupilelor, ceea ce nu s-a întâmplat în cazul Mădălinei Manole. Mihaela Brooks spune că nimeni nu a observat acest detaliu, însă este unul care poate da peste cap întreaga anchetă.

„La Mădălina, noi avem midriază, avem pupile dilatate. Cum a putut ea să ingereze atâta cantitate de Furadan și ea să fie singura din lumea aceasta căreia pupilele nu i-au fost afectate de Furadan”, a spus Mihaela Brooks pe Youtube, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza