O fetiță a fost spulberată de mașină sub privirile neputincioase ale mamei sale, pe un drum din România

O fetiță a fost spulberată de mașină sub privirile neputincioase ale mamei sale, pe un drum din România

O fetiţă în vârstă de şase ani a murit chiar sub ochii mamei sale, care se afla la câţiva metri distanţă.

În timp ce traversa strada, copilul a fost spulberat de o maşină care încerca să depăşească un autobuz oprit în staţie.

Tragedia s-a petrecut pe Drumul Judeţean 203, în localitatea Caragele, din Buzău. Cele două, mamă şi fiică, se întorceau spre casă şi tocmai coborâseră dintr-un microbuz. Entuziasmată că a ajuns la destinaţie, copila a zbughit-o pe şosea, încercând să ajungă pe partea cealaltă a drumului. A fost însă spulberată de un autoturism care încerca să depăşească microbuzul aflat în staţie.

 Gheorghe Colăcel, Poliţia Rutieră Buzău: În momentul efectuării manevrei de depăşire a unui auto transport persoane aflat oprit, a acroşat un minor care se afla angajat în traversarea străzii, în fugă şi fără să se asigure. În urma accidentului, a rezultat decesul pietonului.

Localnicii sunt revoltaţi pentru că în zona în care este amenajată staţia de microbuz nu există nicio trecere de pietoni.

''Dar nu trec copiii de la grădiniţă? Vin copiii de la grădiniţă, trec asfaltul'', spune un om, potrivit observatornews.ro.

''E nevoie de trecere de pietoni, ca să nu se mai întâmple asemenea accidente. Sunt copii, trec la şcoală, trec la grădiniţă'', afirmă o persoană.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele şoferului care a acroşat-o pe copilă.

 

Etichete
Comenteaza