Sinucidere șocantă. O fetiță de 13 ani a murit după ce s-a aruncat în fața trenului. Ce a scris în biletul de adio

Sinucidere șocantă. O fetiță de 13 ani a murit după ce s-a aruncat în fața trenului. Ce a scris în biletul de adio
| Foto: playtech.ro

Sibiul este în doliu după moartea timpurie a unei copile care a decis să-și ia viața. 

Tragedia a avut loc luni seară, în jurul orei 19:00, la trecerea de cale ferată din cartierul Ștand. Puternic afectată de problemele din familia, tânăra a decis să se arunce în fața trenului.

Chiar dacă de multe ori adulții nu realizează cât de mult sunt afectați copiii din cauza problemor din familie, nu înseamnă că acest lucru nu se întâmplă.

Din acest motiv, o fată din Sibiu a decis că este mai bine să moară decât să aleagă cu care dintre cei doi părinți să rămână în urma divorțului dintre cei doi.

În urma gestului său fatal de a se arunca în fața trenului, o familie a fost zguduită din temelii și nu își poate reveni din șoc.

După tragedie, mai multe echipaje medicale au ajuns la fața locului, încercând să-i scoată, în primă fază, trupul fragil de sub tren. Din păcate, fetița a murit pe loc, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Polițiștii care se acupă de acest caz au confirmat decesul, însă nu au oferit informații legate de identitatea victimei. Potrivit playtech.ro, copila ar fi lăsat și un bilet de adio în care își explica cumplitul gest. În ciuda faptului că mecanicul a redus viteza în momentul impactului, pentru copilă era deja tardiv.

„La data de 08.02.2021, organele de cercetare penală din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu-Post Poliţie TF Sibiu- Călători, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, prev. şi ped. de art. 192 alin. 1 Cod pen.

Din cercetările efectuate s-a reţinut următoarea situaţie de fapt:

În data de 08.02.2021, în jurul orei 1836, organele de cercetare penală din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu-Post Poliţie TF Sibiu- Călători au fost sesizate telefonic de către şeful de tren din staţia CF Sibiu, SNTFC Braşov, despre faptul că trenul Regio 2416, care circula pe relaţia Teiuş -Sibiu, a surprins şi accidentat mortal o persoană care ulterior s-a constatat că este o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 13-15 ani.

În urma acestei sesizări, prin ordonanța organelor de cercetare din data de 08.02.2021, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, prev. şi ped. de art. 192 alin. 1 Cod pen.

Dosarul, înregistrat iniţial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, a fost preluat la data de 09.02.2021 în vederea efectuării cercetărilor de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a fost mesajul transmis de Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu-Post.

Comenteaza