Zanni a făcut-o praf pe Elena Marin la Survivor România. În ce hal a jignit-o

Zanni a făcut-o praf pe Elena Marin la Survivor România. În ce hal a jignit-o
| Foto: playtech.ro

Zanni a jignit-o în ultimul hal pe Elena Marin, după ce aceasta l-a propus spre eliminare în consiliul trecut. 

Scandal monstru la Survivor România, după una dintre cele mai tensionate eliminări din competiția din jungla dominicană. Elena Marin a primit cele mai multe voturi din partea publicului de acasă, fiind considerată favorita echipei Faimoșilor, iar cu această ocazie l-a propus pe Zanni spre eliminare. Așa cum era de așteptat, spiritele s-au încins între cei doi coechipieri, când s-a lăsat seara. Întorși înapoi în tabăra echipei roșii, Zannidache a umilit-o pe Elena, jignind-o fără remușcări.

Cum a insultat-o în ultimul hal artistul pe frumoasa dansatoare? Zanni a acuzat-o pe Elena Marin de ipocrizie și de faptul că s-ar victimiza în prezența Războinicilor și a lui Daniel Pavel, la Consiliu. Artistul a insultat-o pe frumoasa dansatoare, numind-o cotoroanță și alte apelative jignitoare.

„După ce a plâns și a spus că echipă și alea, nu mă așteptăm…a ținut fațada și la consiliu a început să plângă și să se victimizeze. Ai o vârstă, Eleno, să te prefaci în halul asta? Nu ți-e rușine, mă, Eleno? Te vede o familie acasă, un bărbat care nu te mai așteaptă, te faci de râs la televizor. Ai plâns și ai schelălăit la consiliu, am zis bine, că asta faci plângi și minți și te victimizezi. Cum îți permiți să vorbești? Îmi e rușine că sunt cu tine în echipă.

Nu ți-ar fi rușine să minți? Nu ți-ar fi rușine, cine te-a înjurat de mamă și morți? Nu ți-e rușine să vorbești cu mine? Care suflet, mai cotoroanțo, care iar începi? Lasă vrăjeală asta! Să mă faci pe mine că mint și te aștepți să nu-ți răspund? Uită-te cum arăt, crezi că sunt rațional cu o femeie de 30 și ceva de ani? Te aștepți să fiu mai înțelegător și să dorești împăcare după ce ai votat neasumat și abia așteptai să ies afară?”, a spus Zanni la playtech.ro.

Zanni nu a avut milă de colega sa din echipa Faimoșilor, acuzând-o că votează neasumat. Umilită de către Faimos, Elena Marin a preferat să nu răspundă acuzațiilor sale, păstrând o atitudine demnă, deși cuvintele lui Zanni au durut-o atât de tare încât a început să plângă de față cu prietena ei, Andreea Antonescu.

Ghici ce? Suntem aici, în aceeași echipă, sub același acoperiș. Pe mine nu mă deranjează că m-ai votat. Urât și murdar la vârsta ta, la consiliu plângi și ești emoționată și pe la spate ți-o cauți urât cu mine și fix eu o să tac în fața ta. Acum de ce nu plângi? Mai aștepti un consiliu? Ea tace că să pară că eu sunt agresorul aici. O să vadă copiii emisiunea asta, dacă o să ai copii, dacă mai stă bărbatul ăla cu tine.”, i-a spus, furios, Zanni Elenei Marin, în tabăra Faimoșilor.

Comenteaza