Vulpița o duce greu. Cum a pedepsit-o soacra fix după ce a născut. Sătenii din Blăgești o critică: „E foarte severă”

Vulpița o duce greu. Cum a pedepsit-o soacra fix după ce a născut. Sătenii din Blăgești o critică: „E foarte severă”
| Foto: cancan.ro

Vulpița a născut de curân cel de-al doilea copil al său, un băiețel pe care l-a numit Daniel. Soacra acesteia a pedepsit-o din cauza antecedentelor de infidelitate pe care tânăra le-a mai avut în trecut. 

Soacra Vulpiței vrea să se asigure că soția lui Viorel Stegaru nu mai repetă episoadele de infidelitate din trecut, așa că a luat măsuri dure. După ce Vulpița și Viorel s-au reîntors în Blăgești, în casa socrilor, Ilinca, mama lui Viorel, i-a confiscat Veronicăi telefonul, pentru a nu mai avea acces la internet și pentru a nu mai vorbi cu alți băieți, notează vremeanoua.ro.

„O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții. Era odată la fântână și au întrebat-o: măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune, iar ea a zis că nu a mai vrut să stea, pentru că a pus-o Acces Direct să învețe șoferia, iar ea se temea de mașină și ei nu o credeau. Și de acolo s-a supărat și au zis că pleacă acasă. Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea. Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii”, spun oamenii din sat, potrivit sursei citate.

De ce nu a apărut la televizor nimic legat de nașterea Vulpiței
Deși toată lumea se aștepta ca emisiunea care i-a consacrat pe cei doi să reia episodul cu Vulpița și Viorel, mai ales în contextul în care Veronica se pregătea să nască, acest lucru nu s-a întâmplat. De ce? Ei bine, plecarea definitivă a celor doi soți din Antena 1 nu a fost deloc una prea plăcută pentru ei. În urma mai multor sesizări și amenzi aplicate de CNA, producția emisiunii care i-a făcut cunoscuți a decis ca cei doi să se retragă acasă și să nu mai apară la TV, potrivit cancan.ro.

Comenteaza