Vulpița gest necumpătat! Ce a făcut tânăra după ce sătenii din Blăgești au spus că a născut în secret

Vulpița gest necumpătat! Ce a făcut tânăra după ce sătenii din Blăgești au spus că a născut în secret

După o lungă perioadă în care vecinii Vulpiței au vorbit despre ea că a născut în secret, Vulpița a revenit în forță pe rețelele de socializare.

Vulpița a postat pe contul său de Instagram, de pe care a lipsit o bună perioadă de timp, o fotografie cu ea și Viorel, din vremurile bune.

Spunem vremurile bune pentru că ne referim la perioada în care cei doi erau îmbrăcați frumos și aranjați și apăreau pe micul ecran. Așa…să revenim la postarea Vulpiței. În dreptul fotografiei, Veronica Stegaru a postat și un sticker în care apare un cuplu, alături de doi copii, pesemne că este împlinită cu viața pe care o duce și cu faptul că este mămică de doi.

„Cred că a născut Veronica, vecina mea. Are băiețel, eu așa știu. Mai are o fetiță. Se descurcă și ei așa cum pot, ce să facă…de aici puțin, de colo puțin…să le dea Dumnezeu sănătate, pe noi nu ne-au deranjat niciodată cu nimic. Era nebunie atunci când apăreau la televizor, ne trezeam la poartă cu fel și fel de persoane dubioase, dar văd că acum a trecut și e bine. 

N-am mai văzut-o de la Paște pe Veronica, cred că stă acasă și are grijă de copii. E greu când ai unul, dar să mai ai 2…” a povestit vecina Vulpiței.

Deși toată lumea se aștepta ca emisiunea care i-a consacrat pe cei doi să reia episodul cu Vulpița și Viorel, mai ales în contextul în care Veronica se pregătea să nască, acest lucru nu s-a întâmplat. De ce? Ei bine, plecarea definitivă a celor doi soți din Antena 1 nu a fost deloc una prea plăcută pentru ei.

În urma mai multor sesizări și amenzi aplicate de CNA, producția emisiuni Acces Direct a decis ca cei doi să se retragă acasă și să nu mai apară la TV, potrivit cancan.ro.

Comenteaza