Vulpița, dezvăluiri exclusive despre bebelușul ei! Care este starea de sănătate a micuțului

Vulpița, dezvăluiri exclusive despre bebelușul ei! Care este starea de sănătate a micuțului
| Foto: acces direct

Vulpița a decis să vorbească pentru prima dată despre băiețelul ei care abia a venit pe lume. 

La finalul lunii trecute, Vulpița și Viorel Stegaru deveneau părinți pentru a doua oară. Ea a adus pe lume un băiețele perfect sănătos, pe care l-a numit Daniel, numele pe care îl poartă și unul dintre nașii de botez.

De-a lungul timpului, ea și partenerul ei de viață s-au făcut remarcați și au intrat în atenția publicului din cauza conflictelor în care erau implicați.
 
A fost o adevărate telenovelă ce a fost prezentată timp de bună perioadă de timp și la televizor, iar telespectatorii i-au urmărit mereu în număr foarte mare. 

De câteva luni, totuși, Vulpița și Viorel Stegaru nu au mai apărut atât de mult în lumina reflectoarelor, iar multă lume se întreabă ce mai fac cei doi, cum se simte tânăra din Bălgești, dar mai ales cum se simte bebelușul lor. 

Veronica stegaru a născut în urmă cu aproape o lună de zile. Inițial, micuțul ar fi trebuit să se numească Radu Constantin, însă s-au răzgândit pe ultima sută de metri, iar acum pe copil îl cheamă Daniel Lilian.

Au ales un alt nume pentru ca cel mic să aibă și un prenume din partea nașilor care urmează să-l creștinească. De când l-a adus pe lume pe fiul ei, Vulpiția a devenit mult mai discretă cu viața ei, iar până acum nu a făcut prea mari dezvăluiri despre cum este viața ei în prezent. Cel puțin, până recent. 

Tânăra din Bălgești a pus o fotografie recentă pe pagina personală de Instagram în care apare cu un filtru de iepuraș. Cel mi probabil aceasta se plictisește din cauză că nu poate ieși din casă și a decis să stea puțin de vorbă cu comunitatea de pe rețelele de socializare. Ea i-a intrebat pe internauți: „Ce faceți? Eu sunt bine și Daniel. La noi plouă tare, la voi cum e?”. 

Este pentru prima dată de când a născut când face referire la starea ei de sănătate și a bebelușului. Se pare că nu a fst o perioadă cu eveniment, ci atât proaspăta mămică, cât și cel mic se simt bine și au fost feriți de necazuri, potrivit wowbiz.ro.

Etichete
Comenteaza