Vulpița a făcut dezvăluiri exclusive! La 17 a devenit mireasă dar când și-a început viața amoroasă, de fapt

Vulpița a făcut dezvăluiri exclusive! La 17 a devenit mireasă dar când și-a început viața amoroasă, de fapt
| Foto: acces direct

Vulpița și Viorel au fost vedete timp de 8 luni în cadrul emisiunii Acces Direct. Cei doi au atras atenția publicului prin povestea lor. 

Veronica Stegaru a venit la televizor și a spus că a fost violată de 3 bărbați, dar realitatea s-a dovedit a fi cu totul alta. La un moment dat, toată lumea s-a întrebat la ce vârstă și-a pierdut, de fapt, virginitatea, Vulpița. Ei bine, ea și Viorel s-au căsătorit acum 6 ani, pe vremea când Vulpița nu avea nici măcar vârsta majoratului împlinită.

Mai mult, cei doi au și doi copii, dintre care unul adus recent pe lume de Veronica Stegaru. Pentru că s-au căsătorit atunci când Vulpița avea 17 ani, deducem faptul că relația lor a început cu ceva timp înainte de nuntă, așadar Vulpița și-a început viața amoroasă la o vârstă extrem de fragedă de nici 17 ani.

În momentul în care a apărut prima dată la TV, Veronica Stegaru a mărturisit că a fost violată de 3 bărbați, însă realitatea fusese, de fapt, alta.

Femeia din Blăgești, devenită vedetă peste noapte, s-a demascat singură atunci când a fost luată la rost de toată lumea și a trebuit să recunoască faptul că, de fapt, a făcut amor cu cei 3 bărbați din proprie inițiativă, nesilită de nimeni.

Din cauza infidelităților sale și a faptului că l-a „fabricat” pe soțul ei, Viorel, Veronica Stegaru a primit porecla de „Vulpița”, fiind asemănată cu o vulpe șireată care încearcă să pară nevinovată în fața tuturor, dar se scufundă în propriile sale minciuni, potrivit cancan.ro. 

Comenteaza