Viorica de la Clejani, mărturisiri despre boala cu care a fost diagnosticată: ”Eu fac ce spun medicii.” 

Viorica de la Clejani, mărturisiri despre boala cu care a fost diagnosticată: ”Eu fac ce spun medicii.” 

Viorica de la Clejani a ajuns la spital și a descoperit că are o boală cu care se confruntă numeroase persoane.

Viorica de la Clejani se numără printre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară. În urmă cu puțin timp, artista a discutat despre diagnosticul pe care l-a primit, în urma a câtorva probleme de sănătate.

Din nefericire, Viorica de la Clejani nu a avut o stare de sănătate atât de bună, deoarece nu s-a simțit bine și avea dureri de ficat. Astfel, cântăreața a hotărât să meargă la un consult pentru a descoperi care este cauza însă, diagnosticul medicului nu a încântat-o deoarece a aflat că suferă de diabet. Din acest motiv, Viorica a trebuit să își schimbe stilul de viață și să renunțe definitiv la zahăr.

„Eu fac ce spun medicii. Nu mi-aș fi dorit să slăbesc pentru că eu mă simt bine în pielea mea. Nu mai mănânc zahăr. Mi-a zis doctorul așa: cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede. Pentru o viață sănătoasă mâncați cât mai puțin. Cât mai puțin și sănătos”, a declarat Viorica, în cadrul unei emisiuni TV.

Mai mult decât atât, perioada dificilă a Vioricăi de la Clejani nu s-a terminat odată cu aflarea faptului că suferă de diabet, ci a continuat cu cinci intervenții stomatologice. Astfel, cântăreața de muzică de petrecere a fost nevoită să facă două adiții la os și cinci implanturi, petrecând nu mai mult, nu mai puțin de patru ore în operație, în cabinetul stomatologic.

„Am ajuns în faza în care am făcut două adiții de os și cinci implanturi. Dacă m-ați fi văzut acum două săptămâni, aveam un cap de zece ori mai mare. Patru ore a durat operația. Tot anul acesta o să merg la stomatolog, să-mi fac cei mai frumoși dinți”, a mai susținut aceasta, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza