Veste tristă pentru una dintre cele mai cunoscute maneliste! Prin ce momente grele trece...este vorba de fiul ei

Veste tristă pentru una dintre cele mai cunoscute maneliste! Prin ce momente grele trece...este vorba de fiul ei
| Foto: ziareonline.ro

Nicolae Guță are o familie mare, motiv pentru care el este îngrijorat de copiii lui.

Dacă vă gândeaţi, cumva, că Nicolae Guţă are o viaţă frumoasă şi lipsită de griji vă înşelaţi. Manelistul are o familie mare şi este preocupat mereu de toţi membrii săi.

Chiar dacă nu reuşeşte să se întâlnească prea des cu toţi copiii sau nepoţii, Nicolae Guţă vrea să-i ştie pe toţi bine. Din păcate, acum, lucrurile nu stau deloc bine pentru el, ca urmare a problemelor de sănătate pe care le are nepotul său, Gabriel. Fiul Nicoletei Guţă suferă de depresie, potrivit Star Matinal de la Antena Stars.

Chiar dacă este foarte tânăr şi a reuşit încă de mic să ajungă sus, se pare că lucrurile acestea nu sunt suficiente pentru el.

De altfel, Gabriel Guţă a trăi şi cea mai mare bucurie a vieţii lui în urmă cu o lună, când soţia lui a adus pe lume un băieţel perfect sănătos.

Aşa cum spuneam, Gabriel Guţă are tot ceea ce îşi poate dori un om de la viaţă, iar cunoscuţii sunt uimiţi de cauza care ar fi putut duce la depresia în care se află. Din fericire, însă, Gabriel Guţă a descoperit la timp problema de sănătate pe care o are, astfel că a mers la un specialist.

Pentru că trece printr-o perioadă dificilă, Gabriel Guţă a ajuns la psihoterapeut, acolo unde urmează un tratament specializat în acest sens. În plus, spun apropiaţii, Gabriel Guţă contientizează cât de gravă este această boală, astfel că i-a sfătuit pe toţi cei care se confruntă cu probleme asemănătoare cu ale sale să nu stea pe gânduri şi să meargă la un medic, pentru a putea depăşi mai bine problema.

De altfel, în urmă cu ceva timp, Nicoleta Guţă, mama lui, povestea că se înţelege foarte bine cu fiul său, care a făcut-o bunică la vârsta de 35 de ani, dar şi cu nora ei, pe care o consideră ca pe propriul copil.

“Nora mea este ok. Cea care se bagă este mama. Eu nu o să influenţez niciodată, să ia singuri decizii”, a spus Nicoleta Guţă la “Acces Direct”, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza