Cui i-a lăsat Nicolae Guță palatul din Petroșani? Adevăratul motiv pentru care a ajuns să locuiască într-o baracă

Cui i-a lăsat Nicolae Guță palatul din Petroșani? Adevăratul motiv pentru care a ajuns să locuiască într-o baracă
| Foto: wowbiz.ro

Nicolae Guță a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la vila din Petroșani și a ajuns să doarmă într-o baracă.

Nicolae Guță și-a luat fanii prin surprindere când le-a mărturisit că, deși are o avere impresionantă, preferă să locuiască într-o baracă. La scurt timp după ce a prezentat casa respectivă în mediul online, cântărețul de manele a făcut o nouă declarație, mărturisind cui i-a cedat vila din Petroșani și de ce a ales să rămână în baracă.

Recent, în cadrul unei emisiuni televizate, Nicolae Guță și soția sa, Cristina, au mers împreună și au vorbit despre mariajul lor, însă cântărețul nu s-a putut abține să facă o dezvăluire uluitoare.

Chiar în fața partenerei sale de viață, artistul a povestit că a ajuns să locuiască într-o baracă pentru că a ales să îi lase vila impozantă din Petroșani primei sale neveste, Mariana.  

Cântărețul a dezvăluit că el și mama celor 4 copii mai mari ai săi păstrează o legătură strânsă, bazată pe respect și că el se simte mult mai bine acum, în locuința modestă.

„Acolo s-a născut Nicoleta, Marian, Dana, Nicu, cei patru copii pe care îi am cu Mariana. Când eu am luat-o pe Mariana aveam 14 ani și ceva.(...) Nu am părăsit casa. În acea casă stă Mariana, mama primului set de copii. Nu am părăsit-o, între noi nu mai sunt relații intime, dar este respectul nostru.

Avem copii, avem familie, avem nepoți.(...) Mariana e sultana mamă. Acolo mă simt eu bine. Mariana e cu treaba ei acolo, eu dorm enervant de puțin și când dorm, dorm ca un lup cu urechile ciulite. La prima muscă eu mă trezesc. 

(...) Acolo ascult și muzică. Eu când mor am zis că vreau să mor cântând, că eu datorez muzicii tot. Muzica a făcut din mine ceea ce sunt astăzi. Muzica m-a făcut mult mai precaut.(...) Eu în baracă stau foarte mult. Acolo e reședința”, a declarat Nicolae Guță, în cadrul unei emisiuni televizate, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza