Nicolae Guță, a intrat în vizorul ANAF. „Regele Manelelor” ar fi primit donații de 200.000 de dolari, pe TikTok. Unde sunt banii?

Nicolae Guță, a intrat în vizorul ANAF. „Regele Manelelor” ar fi primit donații de 200.000 de dolari, pe TikTok. Unde sunt banii?

În ultimele zile, Nicolae Guță s-a bucurat de un succes răsunător pe platforma de socializare TikTok, unde a primit o mulțime de donații.

În urma unor live-uri, manelistului i-au fost donați aproximativ 200.000 de dolari, fapt care a ridicat semne de întrebare inspectorilor Agenției Naționale de Administrare Fiscală. Aceștia l-au luat în vizor pe „Regele Manelelor”, dar și pe toți internauții care fac astfel de live-uri și primesc bani de pe urma lor.

Utilizatorii TikTok au observat cum zile la rând Nicolae Guță a fost prezent pe live-uri pe care le-au vizionat peste 80.000 de internauți. Acum, în urma succesului culminant pe care l-a avut, manelistul ar fi intrat în atenția ANAF.

Donațiile pe TikTok nu sunt doar un trend ca internauții să facă rost de bani, ci, mai nou, o formă de spălare a banilor. 

În urma donațiilor de 200.000 de dolari, în decursul a doar 4 ore, manelistul ar fi rămas cu o sumă de 50.000 de dolari, după ce TikTok ia o parte din bani. Reprezentanții Agenției Naționale de Administrare Fiscală efectuează verificări pentru a vedea dacă nu cumva este vorba despre o metodă de spălare de bani. Important de menționat este faptul că nu doar Nicolae Guță este vizat, ci și toți cei care fac live-uri de acest gen și primesc donații. 

În urma succesului de care a avut parte, Nicolae Guță a ținut să le transmită un mesaj de mulțumire tuturor celor care i-au donat acești bani.

„Sincer să fiu, nu mă așteptam. Nu mă așteptam să fie așa de mare impactul, dar totodată, le mulțumesc tuturor celor ce ne-au urmărit, ca avem vreo 3-4 episoade. (...) Nu prea am interacționat eu direct cu publicul, eu am vorbit cu Luci despre ce și cum ar fi, pentru că el interacționează cu oamenii în direct, prin mesaje. (...) Ne cerem scuze că au mai trimis oameni cadouri, ce au putut, dar pur și simplu Luci nu a avut timp să citească, pentru că veneau pe bandă rulantă”, a mărturisit Nicolae Guță, pentru Xtra Night Show, potrivit click.ro.

Comenteaza