Nicolae Guță face ravagii pe Tiktok. Suma uriașă pe care a strâns-o manelistul, după ultimul live

Nicolae Guță face ravagii pe Tiktok. Suma uriașă pe care a strâns-o manelistul, după ultimul live
| Foto: spynews

Nicolae Guță a devenit viral și pe Tiktok, de curând, stângând o sumă colosală în ultimul său live.

În ultima perioadă, Nicolae Guță este tot mai activ în mediul online, în special pe TikTok. În urmă cu o zi, a făcut un live pe această platformă, atunci când a reușit să adune o mulțime de fani.

Manelistul a dat dedicatii pentru internauții care au donat bani, împreună cu trupa lui și, de departe, a fost una dintre cele mai de succes apariții ale lui în mediul online, asta pentru că a reușit să câștig 73.000 de dolari doar din ultimul live. Este suma cu care manelistul a rămas, după ce TikTok a oprit mai bine de 60% din bani.

Au trecut mai bine de trei decenii de când Nicolae Guță și-a pierdut tatăl, așa că, manelistul își dorește să îi păstreze vie amintirea părintelui. Cântărețul spune că acesta a fost motivul pentru care a decis să își tatueze numele tatălui în frunte și simte că așa îi este alături la orice pas.

„Au apărut destule zvonuri cum că m-am dilit, că am luat-o razna, mi s-a spus că sufăr de bine, că vreau să ies în evidență. Nu m-a interesat și nu mă va interesa niciodată ce vorbește lumea. Dacă eu mi-am tatuat numele tatălui meu și aici scrie „Iubitul meu tată, Niculae” a fost pentru că, pentru mine, este mentorul meu și este în continuare, chiar dacă nu îl am de 34-35 de ani. Cam câți ani are Nicoleta atât are și el. De când părintele meu nu mai este, poate că lumea o să mă creadă nebun, o să creadă că trăiesc în filme, eu vorbesc în fiecare zi cu tata. Atunci când sunt supărat, mă rog la el”, a povestit Nicolae Guță, într-un podcast, potrivit spynews.ro.

Comenteaza