Vecina lui Stephan Pelger, declarații șocante după decesul acestuia. Ce i-a cerut creatorul de modă înainte să-și ia viața

Vecina lui Stephan Pelger, declarații șocante după decesul acestuia. Ce i-a cerut creatorul de modă înainte să-și ia viața
| Foto: spynews.ro.

Moartea lui Stephan Pelger este un șoc pentru toată lumea, în special pentru oamenii care l-au cunoscut.

Stephan Pelger a fost unul dintre cei mai cunoscuți, dar și apreciați designeri vestimentari de la noi. Mai mult decât atât, creatorul de modă a uimit o lume întreagă cu creațiile sale.

Cu toate acestea, se pare însă că designerul a decis să își încheie socotelile cu viața și a recurs la un gest ce greu poate fi descris.
 
În exclusivitate, după decesul lui Stephan Pelger reporterii Antena Stars au făcut rost de primele declarații ale vecinei creatorului de modă.

Femeia a mărturisit că ea a fost cea care îl mai ajuta pe designer cu anumite medicamente de care acesta avea nevoie, iar asta pentru că fiica sa lucra în Franța și putea să facă rost mult mai ușor de acestea.

„Eu îi mai dădeam medicamente, fiica mea e în Franța și îi dădeam lucruri mai bune. I-am dat un anumit tip de pastile, am vrut să îi altceva și a zis că are și că nu îl ajută.", a declarat vecina lui Stephan Pelger.

Întrebată de către reporterii Antena Stars dacă știa de depresia creatorului de modă, vecina acestuia a mărturisit că nu și-a dat seama că ar fi suferit de această boală.

Ani la rând Stephan Pelger s-a luptat cu insomnia, iar viața i-a fost grav afectată de acest lucru. Creatorul de modă își administra zeci de pastile pentru a reuși să se odihnească, iar organismul său a avut mult de suferit.

Pe lângă toate acestea, Stephan Pelger a mers la numeroase clinici de dezintoxicare pentru a putea scăpa de dependența de substanțe interzise. Însă, totul a fost în zadar, căci cunoscutul creator de modă s-a stins din viață în urmă cu puți timp și a uimit o țară întreaga, potrivit spynews.ro.

 
 
 

Comenteaza