Bona Nuți a dat-o de gol pe Anamaria Prodan! Ce obicei secret are impresara atunci când e singură acasă

Bona Nuți a dat-o de gol pe Anamaria Prodan! Ce obicei secret are impresara atunci când e singură acasă
| Foto: cancan

Bona Nuți a făcut dezvăluiri neștiute din intimitatea impresarei Anamaria Prodan

Nuți a devenit cunoscută odată cu primul sezon al reality show-ului despre viața familiei Prodan – Reghecampf. Fiind bona copiilor, însoțea cuplul peste tot astfel că a apărut aproape în fiecare episod.

Publicul a plăcut-o foarte mult, iar mulți oameni s-au bucurat să o vadă, din nou, pe micile ecrane în noua emisiune a impresarei Punct și de la Capăt. Anamaria Prodan a recunoscut că Nuți face parte din familie și este mai mult decât o bonă. Astfel că femeia îi știe tabieturile și secretele vedetei.

Nuți a intrat în familia Anamariei Prodan de aproximativ 25 de ani. Nu a fost doar bona copiilor, ea a devenit o adevărată prietenă pentru impresară. I-a rămas alături, indiferent de ce s-a întâmplat în viața vedetei.

Bona Nuți știe absolut tot despre Anamaria Prodan. Astfel, în cadrul unui interviu, a dezvăluit detalii neștiute despre celebra impresară. Femeia a povestit ce face vedeta atunci când este singură acasă.

Ei bine, Anamaria Prodan a obișnuit oamenii cu aparițiile ei impecabile și nu a lăsat niciodată impresia că poate fi o gospodină. Însă, Nuți a mărturisit că celebra impresară știe să gătească și, uneori, petrece timp în bucătărie.

„Ana e la fel și pe stradă și acasă. Ceea ce nu cred că au văzut-o foarte mulți, în postura de gospodină și de femeie normală. Face treabă și acasă. Chiar gătește. Nu-i ies foarte multe mâncăruri.

Acum o pârăsc. Dar da, e și o gospodină. Face o ciorbiță cu borș bună rău de tot. A gătit chiar și creveți într-un sos, de pe o rețetă și i-au ieșit extraordinari. Deci, gătește.”, a spus bona Nuți, potrivit cancan.ro.

Comenteaza