Teo Trandafir şi-a pierdut memoria! Mărturisiri tulburătoare despre fosta vedetă de la Kanal D

Teo Trandafir şi-a pierdut memoria! Mărturisiri tulburătoare despre fosta vedetă de la Kanal D

Teo Trandafir (55 de ani) a făcut recent noi dezvăluiri despre perioada dificilă prin care a trecutdin cauza problemelor de sănătate.

Teo Trandafir este o fire optimistă, iar în faţa publicului se afişează întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Cu toate acestea, de-a lungul timpului a trecut prin multe momente grele. Mai exact, în urmă cu 10 ani vedeta a fost diagnosticată cu pancreatită acută. A luptat din greu pentru a scăpa de probleme, însă procesul a fost unul extrem de dificil.

Fosta prezentatoare TV a fost transportată de urgenţă la Viena, acolo unde a primit îngrijiri medicale corespunzătoare. Într-o lună și jumătate, a fost supusă la cinci anestezii. Şi-a pierdut memoria și a luat-o de la zero. Prezentatoarea TV nu mai știa absolut nimic despre ea sau despre cei din jur.

„Eu mi-am dat seama că oamenii din jurul meu au suferit pe alocuri, mult mai mult decât mine, pentru că eu puteam să duc, înțelegeam durerea, o gestionam, înțelegeam că nu mai am memorie deloc, că mi s-a șters tot hardul, că nu știu dacă sunt bărbat sau femeie, că nu știu cum mă cheamă, că nu știu dacă am copii, dar cumva îmi spuneam că trebuie să fiu calmă, că de undeva o să se ivească ceva, pentru că eram în singurătate.

Eu nu știam nimic despre mine și multe dintre lucrurile care mi se întâmplaseră până atunci, s-au dus. Sunt oameni cu care mă întâlnesc și îmi sar de gât cu drag și eu nu știu cine sunt, nici azi, dar am recuperat, am învățat, din nou, culorile, am învățat numerele, textele Beatles, am luat-o de la început.

Mi-am luat un radio care rula doar melodii Beatles și am ascultat luni întregi până când am recuperat toate textele, pe care le uitasem complet. Am făcut cinci anestezii generale, într-o lună jumătate și asta îți face creierul praștie. La un moment dat, eu am abandonat”, a declarat Teo Trandafir, potrivit ciao.ro.

Comenteaza