Ce se întâmplă cu Radu de la „Casa iubirii” după ce s-a terminat emisiunea. De ce a tăiat orice fel de legătură cu Cristina: „Nu sunt un om cu foarte mulți prieteni”.

Ce se întâmplă cu Radu de la „Casa iubirii” după ce s-a terminat emisiunea. De ce a tăiat orice fel de legătură cu Cristina: „Nu sunt un om cu foarte mulți prieteni”.
| Foto: stirilekanald.ro.

Radu, concurentul care a câștigat sezonul 2 al emisiunii „Casa Iubirii” a tăiat orice legătură cu Cristina, după încheierea filmărilor.

Radu Nițu a participat la două sezoane ale competiției „Casa iubirii”, reușind în final să-l câștige pe cel de-al doilea.

Pe parcursul șederii lui în emisiune, Radu a avut o frumoasă relație cu Cristina, o tânără la care a ținut foarte mult dar cu care relația nu a funcționat.

Relația lui Radu cu Cristina a fost una plină de suișuri și coborâșuri, certuri dar și momente frumoase.

Toată lumea, inclusiv Radu, aștepta o împăcare înainte de Marea Finală, deoarece tinerii se reapropiaseră și părea că se vor întoarce unul la celălalt, dar se pare că nu a fost să fie și fiecare și-a văzut de drumul lui.

Recent, câștigătorul sezonului 2 „Casa iubirii” a publicat o postare care i-a făcut pe oameni să creadă că se simte singur, mai ales după ce Cristina a decis că nu-și dorește să mai continue nici măcar o prietenie cu el.

Faptul că Radu a distribuit acest mesaj i-a făcut pe admiratorii lui să creadă că se simte singur după plecarea din „Casa iubirii”, dar și după pierderea definitivă a Cristinei, care a ales să nu mai continue o relație cu Radu și să se focuseze pe viața ei și pe studii. 

„E mult spus că nu am prieteni. Am prieteni, e mâna aia de prieteni. Sunt zile întregi în care telefonul nu îmi sună, nu îmi mai sună din partea prietenilor.

Asta nu înseamnă că oamenii ăia m-au uitat. Asta înseamnă doar că eu nu am ce să le ofer în zilele alea, n-am eu ce să le dau, și atunci ei nu mă mai sună.   

Nu sunt un om cu foarte mulți prieteni în jur, dar nu înseamnă că nu-i am. Îi am, ăia puțini și buni, dar nu foarte apropiați, singurii reali sunt ăia cu care dormi în casă, familia ta, pe ăia trebuie să contezi. În rest, umbre. E soare, îi vezi, nu e soare, s-au dus”, este declarația lui Dan Negru, repostată de Radu pe Instagram, potrivit știrilekanald.ro.

Comenteaza