Ceartă de zile mari între Bianca și Ionuț de la Casa Iubirii. De la ce a pornit totul: „Dacă i-aș fi cunoscut caracterul”

Ceartă de zile mari între Bianca și Ionuț de la Casa Iubirii. De la ce a pornit totul: „Dacă i-aș fi cunoscut caracterul”
| Foto: wowbiz

Bianca și Ionuț, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din emisiunea „Casa Iubirii” au avut parte de un conflict de zile mari în ultima ediție difuzată la TV.

Deși se apropie finala emisiunii „Casa iubirii”, concurenții nu încetează să încerce să se cunoască ori să scoată la iveală intrigi care mai de care. Astfel că, recent, un moment de dans a stârnit o serie de întrebări, curiozități și destăinuiri neașteptate.

Protagoniștii au fost Bianca și Ionuț, care au vorbit despre o posibilă legătură cu Cosmin și Catinca. Mai exact, după dansul Catincăi cu Ionuț și al Biancăi cu Cosmin, cei doi, care formează un cuplu, s-au luat la întrebări.

Bianca a fost cea care a dorit să afle prima cum s-a simțit iubitul ei alături de Catinca, dar și dacă, la îndemnul lui Radu, ar fi dorit să o cunoască mai bine dacă ea lipsea din peisaj.

Curiozitate pe care Ionuț și Catinca i-au satisfăcut-o imediat. Cei doi au mărturisit că au o părere bună unul despre celălalt, că s-au impresionat reciproc cu felul de a fi, dar nu cred niciunul că s-ar fi putut lega între ei o poveste de iubire, potrivit wowbiz.ro.

Ulterior, la rândul lui, Ionuț a dorit să știe și dacă iubita lui are ochi sau ar fi putut avea pentru Cosmin, având în vedere că a dansat cu el, a discutat și a părut destul de relaxată și fericită.

Și conform spuselor șatenei, Cosmin este în ochii ei un bărbat frumos, lucru pe care i l-a și comunicat la intrarea lui în competiție, dar nu neapărat pe gustul ei, acum că îl cunoaște mai bine.

IATĂ DIALOGUL DINTRE EI:

Bianca: Ionuț și Catinca cum v-ați simțit în timpul dansului?

Ionuț: Catinca, vreau să îți mulțumesc că ai stat cu mine de vorbă!

Catinca: Cu drag!

Ionuț: Am stat cu ea în grădină și am vorbit despre tine, Bianca, am întrebat-o niște chestii despre cum ești tu la hotel și cum vorbești despre mine și a vorbit foarte frumos. Mi-a spus că vorbești frumos despre mine și că ții la mine, asta mi-a dat un plus de siguranță.  

Bianca: Mulțumesc, Cati!

Ionuț: Și apoi când a început melodia am zis hai să dansăm și noi, că până la urmă toată lumea dansa.  

Bianca: Ai văzut că eu dansam cu Cosmin și apoi ai început tu să dansezi cu Cantinca?

Ionuț: Nu, am văzut că toată lumea dansa și noi eram singurii care nu dansau.

Bianca: Voi doi împotriva lumii.

Radu: Catinca, dacă ai fi intrat în ”Casa iubirii” și Ionuț era singur, ai fi dorit să îl cunoști?

Catinca: El nu este tiparul meu de băiat, dar după caracter, da, probabil m-ar fi interesat.

Comenteaza