Viorica de la Clejani a reacționat! Ce declară despre scandalul în care Margherita ar fi fost violată de Dan Bursuc

Viorica de la Clejani a reacționat! Ce declară despre scandalul în care Margherita ar fi fost violată de Dan Bursuc
| Foto: wowbiz

Viorica și Ioniță de la Clejani au refuzat să declare orice după ce Dan Bursuc a declarat că ar fi violat-o pe Margherita.

Cei doi artiști au preferat să folosească rețelele de socializare doar pentru a-și promova activitatea profesională. 

Ultimele luni au fost destul de dificile pentru soții de la Clejani. Fulgy a făcut o serie de dezvăluiri atât despre membri familiei sale, cât și despre alte persoane publice, iar Viorica și Ioniță de la Clejani au fost nevoiți să suporte repercusiunile.

Ultima ispravă a fiului lor este cea în care îl acuză pe Dan Bursuc că ar fi violat-o pe Margherita, iar părinții ei ar fi știut și ascuns acest lucru. Până acum, cei doi artiști n-au avut nicio reacție și, se pare că, nici nu vor să aibă.

Pe rețelele de socializare Viorica de la Clejani postează doar detalii despre piesele la care au lucrat în tot acest timp, semn că nu vrea să se afunde și mai mult în problemele iscate de fiul ei.

Din momentul în care Fulgy l-a acuzat pe celebrul impresar că ar fi violat-o pe sora lui, pe când aceasta avea 13-14 ani, Margherita de la Clejani nu a avut nicio reacție. Nu a oferit niciun interviu pe marginea acestui subiect și nici nu a postat vreun mesaj pe rețelele de socializare, așa cum obișnuiesc vedetele să facă atunci când vor să transmită ceva.

Cu toate aceste lucruri care planează asupra ei, Margherita pare să-și vadă în continuare de viață. Petrece timp alături de prietenii ei, dar și alături de animăluțul de companie, celebra maimuță.

În urmă cu ceva timp, fiica Clejanilor a postat pe contul de Instagram un filmuleț în care apare veselă, cu maimuțica în brațe, semn că cele mai recente știri despre ea nu o afectează deloc, potrivit cancan.ro.

Comenteaza