Doliu MARE în România! După șapte ani, și-a reîntâlnit în ceruri fiul mort în clubul Colectiv

Doliu MARE în România! După șapte ani, și-a reîntâlnit în ceruri fiul mort în clubul Colectiv

Ana Pascu, fostă sportivă și cea care a condus timp de 31 de ani destinele federației române de specialitate, a murit.

 Aceasta s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani, asta după ce ani la rând a trăit în durere după ce fiul ei, Alex Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, a decedat în incendiu uriaș de la clubul Colectiv.

Pentru Ana Pascu, ultimii săi ani din viață au fost de-a dreptul terifianți, asta deoarece sportiva nu a mai avut liniște după ce și-a pierdut fiul în incendiul din 2015. Alex Pascu se afla cu trupa sa la evenimentul din clubul Colectiv și a decedat din cauza flăcărilor uriașe ce s-au aprins în interior.

”Nici măcar nu pot să accept acest <<de ce>> și nu am cum să mi-l explic. Încerc să nu mă mai gândesc, încerc, pentru că simt că mă îmbolnăvesc, simt că se rupe pieptul. Ne-a îndurerat și e imposibil să-mi mai treacă vreodată. Și eu am fost mai puternică, mai luptătoare, soțul meu, chiar dacă a fost medic, nu e ca mine.

E o luptă și caut să nu mă gândesc la tot ce implică o astfel de luptă. Urât! Să nu îți iasă din cap șase ani de zile în care, în fiecare noapte, plângi. Cum pun capul pe pernă, asta fac. Și trebuie să o schimb, de fiecare dată… în fiecare seară.

Nu am înțeles de ce trebuia să întâmple așa ceva, nu am înțeles cum s-a întâmplat, nu știu aproape nimic din tot episodul ăsta, decât atât, cât am stat la capul lui”, spunea Ana Pascu, anul trecut, pentru Playsport.

Anul acesta, în urmă cu doar o lună, și soțul regretatei sportive a încetat din viață. Cunoscutul medic ORL Alexandru Pascu a decedat, de asemenea, cu o mare durere în suflet după moartea fiului său, potrivit spynews.ro.

Comenteaza