Gabriela Cristea, moartă de beată la televizor: „A intrat în emisia live într-o avansată stare de ebrietate”

Gabriela Cristea, moartă de beată la televizor: „A intrat în emisia live într-o avansată stare de ebrietate”

Imagini șocante au fost suprinse cu Gabriel Cristea care a întrat într-o emisiune televizată, într-o mare stare de ebrietate. 

Potrivit Viperelor Vesele, cele care activează cu contul de Instagram cu același nume și dau în vileag informații-bombă din interiorul tuturor trusturilor, până acum fără nicio eroare, emisiunea de aseară moderată de Gabriela Cristea nu a început deloc bine pentru prezentatoare de televiziune.

Conform sursei, aceasta ar fi intrat în emisie în stare de ebrietate! Această dezvăluire uluitoare a fost făcută de Viperele Vesele, care spun că:

„Ieri, au început filmările pentru emisiunea "Te iubesc de nu te vezi", Antena Stars, moderată de Gabriela Cristea, fapt care, se pare, ca ar fi fost sărbătorit de aceasta în exces.

Astfel, la ora 19.00, Gabriela Cristea, moderatoare, totodată, și a emisiunii Mireasă - Capriciile Iubirii, Antena Stars, a intrat în emisia live aflându-se într-o vizibilă stare avansată de ebrietate.”

„Amețită peste măsură de aburii alcoolului, așa cum imaginile o arată, aceasta își găsea cu mare dificultate cuvintele, starea vizibilă de incoerență, gesticulările excesive, glumele deplasate pe care le-a făcut și mimicile caraghioase nu au trecut neobservate de invitații din platou, stârnind, în repetate rânduri, râsetele tuturor.”

Iar de parcă acuzațiile nu ar fi fost deja destul de dure, Viperele Vesele au continuat, potrivit click.ro.

Comenteaza