Nimeni nu se aștepta la asta: "Jador este însurat de câțiva ani". Prietenul cel mai bun al artistului l-a dat de gol

Nimeni nu se aștepta la asta: "Jador este însurat de câțiva ani". Prietenul cel mai bun al artistului l-a dat de gol

Bogdan Mocanu a dezvăluit câteva detalii neștiute despre jador, Într-o sesiune live inițiată pe TikTok.

Bogdan Mocanu și Simina Loica au inițiat o sesiune live pe TikTok, acolo unde au vorbit în fața fanilor despre Jador, dezvăluind marele lui secret! Cel care a făcut afirmația neașteptată a fost chiar amicul lui, urmăritorii fiind de-a dreptul uimiți!

Surprizele au continuat și după, căci Simina le-a spus celor care lăsau comentarii în timpul sesiunii că dacă vor ca ea să se împace cu Jador trebuie să facă donații: „Cine vrea să se împace Simina cu Jador, să doneze la Simina”. 

Imediat după acestă replică, Bogdan Mocanu vine cu o completare și spune că nu s-ar putea întâmpla astfel niciodată, dat fiind faptul că Simina este măritată cu Alex Zănoagă, tânărul cu care are și un copil, iar Jador este însurat de ani buni cu altcineva. 

Cel mai probabil fostul concurent de la Puterea dragostei s-a referit la Georgiana Elisei, tânăra care i-a fost alături manelistului încă de pe vremea când se aflau în liceu.

Bogdan Mocanu: „Cine vrea să se împace Simina cu Jador? Bine, nu mai există cale de împăcare niciodată între ei doi. Un motiv ar fi că ea are copil cu altcineva și el este însurat de câțiva ani cu altcineva. Dar așa, de dragul imaginației...”

Foarte activă pe rețelele de socializare, fosta concurentă de la Puterea dragostei nu ratează niciodată ocazia de a le arăta fanilor ce se mai petrece în viața ei, prin diferite modalități: fotografii, filmulețe și sesiuni live, la fel cum s-a întâmplat și de data aceasta.

Ultimele două videoclipuri postate de tânăra au ridicat, însă, câteva semne de întrebare, asta pentru că pe fundal se auzeau piesele lui Jador, fostul ei iubit. 

Simina și Jador s-au cunoscut pentru prima dată în casa iubirii din Turcia, acolo unde au și format un cuplu, dar pentru o scurtă durată de timp. În urma imaginilor postate pe TikTok de către Simina, internauții nu s-au putut abține și au criticat-o foarte dur pentru gestul făcut, potrivit kfetele.ro.

 

Comenteaza