Un nou scandal în echipa Faimoșilor. Emil Rengle dezbină echipa?! Andreea Tonciu dă cărțile pe față: „Să vezi cum se încaieră”

Un nou scandal în echipa Faimoșilor. Emil Rengle dezbină echipa?! Andreea Tonciu dă cărțile pe față: „Să vezi cum se încaieră”
| Foto: fanatik.ro

Otilia și Andreea Tonciu par să nu fie incluse în grupul de prieteni a echipei faimoșilor, mai ales după recentele nominalizări, făcute zilele trecute.
 

Echipa Faimoșilor de la Survivor România este evident scindată. Otilia și Andreea Tonciu se simt excluse din grup, iar principalii lor rivali sunt CRBL, Emil Rengle și Laura Giurcanu.

În urma nominalizării cu totul surprinzătoare făcute de Laura, în persoana Otiliei Bilionera, au început să se contureze tot mai clar taberele din competiție.

Andreea Tonciu și Otilia susțin că Emil Rengle este marele îmbârligător din echipa roșie. Ambele au spus că Emil pozează în băiatul zen în fața camerei de filmare, militând pentru pace și iubire, iar pe la spate ar bârfi non-stop cu Laura Giurcanu.

Tonciu a purtat o discuție edificatoare cu Otilia Bilionera referitor la relațiile create în echipa Faimoșilor, arătând cu degetul spre anumiți colegi.

„Nu este o echipă. Ori suntem uniți, ori nu mai suntem”, este concluzia amară trasă de Andreea Tonciu după prima săptămână de Survivor.

Otilia, în discuția avută cu Andreea, a explicat de ce nu se poate apropia de tabăra lui Rengle. „Ce să faci? Să te duci cu ei în pădure să bârfești pe unul, pe altul?”, a spus Bilionera.

Tonciu este de părere că în tabăra veselă, așa cum o numește pe cea formată de Rengle și Laura, vor apărea disensiunile la un moment dat. Fosta asistentă de televiziune este convinsă că vor apărea încăierările între ei, chiar dacă acum par uniți doar pentru faptul că nu o suportă pe ea.

„Să vezi cum se încaieră, ca niște căței din ăia în călduri”, i-a zis Andreea Tonciu Otiliei Bilionera.

Nici în tabăra Războinicilor lucrurile nu stau tocmai roz. Ionuț Popa s-a plâns de atitudinea pe care o are Ana Dobrovie în camp. Și Elena Matei a intrat în clinciuri cu colega ei, dându-i anumite replici într-o discuție avută în ultimul episod cu aceasta.

Situația în tabăra Războinicilor este ceva mai liniștită datorită faptului că ei nu au ajuns până acum la consiliul de eliminare, reușind să câștige primele două jocuri de imunitate.

Cei trei concurenți nominalizați în ediția din 24 ianuarie au fost din tabăra Războinicilor. Robert Niță, Andreea Tonciu și Otilia Bilionera au fost propuși spre eliminare. Jocul de imunitate a fost câștigat la ștafetă de către Ștefania Ștefan și Alex Nedelcu, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza