Un jurat de la Vocea României a fost dat afară din emisiune! Acest scandal ar putea să îi încheie cariera

Un jurat de la Vocea României a fost dat afară din emisiune! Acest scandal ar putea să îi încheie cariera
| Foto: ciao.ro

Tudor Chirilă, juratul de la Vocea României, a fost la un pas de a fi dat afară din emisiune!

Tudor Chirilă face parte din producția de la ProTV de ani buni. De altfel acesta este unul dintre cei mai doriți jurați, ba chiar a reușit să câștige multe trofee alături de concurenții lui. Pe lângă calitățile incontestabile, artistul a reușit să creeze și multe controverse de-a lungul timpului din cauza modului sincer în care s-a exprimat. A spus mereu lucrurilor pe nume fără să îl intereseze ce repercursiuni ar putea avea vorbele sale.

Acum ceva vreme, între Tudor Chirilă și Irina Rimes a existat un conflict pe platourile de filmare. Cei doi nu au mai ținut cont de nimic și au aruncat cuvinte grele chiar de față cu producătorii show-ului.

La momentul respectiv s-a vorbit de faptul că șefii postului de pe Pache Protopopescu s-ar fi gândit să îl dea afară. Ba mai mult, auzind aceste lucruri, patronii de la Kanal D i-au făcut imediat o ofertă.

În cele din urmă, situația s-a calmat, iar artistul a rămas pe scaunul lui de jurat de la Vocea României.

În cadrul unui interviu, Irina Rimes a vorbit despre momentul în care Tudor Chirilă a făcut-o să plângă. Artista a recunoscut că scena a fost extrem de tensionată, iar cuvintele pe care le-au folosit nu au fost deloc potrivite.

„Tudor era așa și în afara filmărilor. Poate uneori mai punem niște gaz, adică ducem un pic la extremă. Și el m-a făcut să plâng. Nu am avut o discuție parte în parte. Am avut o discuție de față cu toată lumea. Am folosit cuvinte care nu trebuiau folosite, de față cu producția.

Ne-am dus afară, eu am plâns un pic, m-am liniștit. El s-a dus afară, nu cred că a plâns, dar era enervat și el. Apoi ne-am dus în platou. Pe urmă, ne-am cerut scuze. Dar la Vocea României, după cinci minute trebuie să uiți tot”, a declarat Irina Rimes, în cadrul podcast-ului realizat de Mihai Morar, potrivit ciao.ro.

Comenteaza