Un fost concurent de la Survivor declanșează un mare scandal de bani: „M-a țepuit...”

Un fost concurent de la Survivor declanșează un mare scandal de bani: „M-a țepuit...”
| Foto: cancan.ro

Sebastian Chitoșcă, un fost mijlocaș al lui Gigi Becali, a ajuns personajul principal într-un scandal.

Tânărul și-a dorit o recondiționare a piesei, astfel că a întâlnit un lucrător în domeniu cu care a ajuns la înțelegerea ca lucrarea să fie realizată în schimbul unor promovări pe rețelele de socializare. De aici și până la discuții despre o țeapă n-a mai rămas decât un pas! CANCAN.RO a stat de vorbă cu fostul fotbalist, care a explicat situația, dar și cu Roberto, bărbatul care trebuie să-i „meșterească” volanul lui Sebastian Chitoșcă. La mijloc e vorba despre amenințări, intimidări și pierderea cumpătului! 

În urmă cu câteva luni, Sebastian Chitoșcă a intrat în contat cu Roberto, un bărbat care trebuie să recondiționeze volanul autoturismului deținut de fostul mijlocaș al lui Gigi Becali. Pentru munca prestată, Roberto trebuie să primească promovări pe rețelele de socializare, în niciun caz vreo sumă de bani. Totuși, la un moment dat, între cei doi au intervenit nemulțumirile.

„Eu o să acționez în judecată toată treaba asta. A fost o țeapă, a trimis pe cineva să mă intimideze, m-a luat cu lugu-lugu și când am ajuns acolo… cum ar veni să las volanul acolo și să-mi văd de treaba mea. Au fost niște amenințări subtile. Noi am stabilit ca volanul să fie făcut pe barter (nr. în schimbul a unor promovări pe rețelele de socializare) și când m-am întâlnit cu el a spus: «Da, nu se pune problema, indiferent cât durează, aștept. Nu e absolut nicio problemă». Eu i-am spus că o să dureze foarte mult timp. El în momentul ăla, când a văzut că practic i se face volanul pe gratis, zicea orice. Și după a început să înjure, să facă urât la telefon… Banii au ajuns o problemă în momentul în care a spus că vrea să-i trimitem volanul”, a spus Roberto, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Comenteaza