Un apropiat a aruncat bomba: “Mălina Olinescu nu s-a sinucis”. Mama femeii ar fi de vină?!

Un apropiat a aruncat bomba: “Mălina Olinescu nu s-a sinucis”. Mama femeii ar fi de vină?!
| Foto: cancan.ro

În decembrie 2011, vestea morții Mălinei Olinescu a șocat întreaga industrie a muzicii românești.

Mălina Olinescu a murit pe data 12 decembrie 2011, în împrejurări tragice. Trupul său a fost găsit fără suflare pe trotuarul din fața blocului în care locuia, de pe Calea Griviței. Cântăreața a decis să-și pună capăt zilelor și s-a aruncat de la balconul apartamentului său situat la etajul 6. Vestea morții artistei a căzut ca un trăsnet peste lumea muzicală din țara noastră.

„În acel act pe care Doina îl are acasă stă tot adevărul, Mălina nu s-a sinucis, deși inițial asta a fost părerea tuturor. A fost un accident, o confuzie din cauza pastilelor de somn!

De ce Doina, mama ei, nu face public raportul INML, finalizat la câteva luni după deces? Așa ar îndepărta dubiile ce planează asupra momentului (2 pastile de somn + echivalentul a 2 beri au produs efectul hipnotic care a condus la confundarea patului cu balconul – scrie negru pe alb în act). În realitate, pe Doina nu o interesează amintirea corectă a Mălinei.

Eu am văzut acel act de la INML. Ca părinte, ca mamă, aș fi arătat acel act, dar ea a lăsat să planeze ideea că Mălina ar fi o sinucigașă, așa cum toți, inițial, ne-am speriat în șocul momentului. Are răspunsul de la INML și refuză să-l arate. I-am cerut și public, m-au certat și părinții mei, de parcă adevărul ar fi un lucru rău”, a declarat Călin Geambașu pentru Impact.ro.

Comenteaza