Ultimele imagini cu Ion Șmecherul în viață! S-a filmat în timp ce ți-a luat ADIO: „Ultimul meu video”

Ultimele imagini cu Ion Șmecherul în viață! S-a filmat în timp ce ți-a luat ADIO: „Ultimul meu video”

Au apărut ultimele imagini cu „Ion Șmecherul” în timp ce era în viață.

Vestea că „Ion Șmecherul” a murit a întristat o întreagă comunitate de fani! Bărbatul era extrem de îndrăgist, după ce a apărut în multe dintre vlog-urile lui Iancu Sterp. Frații Sterp s-au oferit să îl ajute pe bărbat să își construiască o casă nouă.

Visul bărbatului s-a îndeplinit, însă nu a reușit să se bucure de el. Bărbatul a murit din cauza consumului de băuturi alcoolice, după ce a intrat în comă și nu s-a mai trezit.

În mediul online a apărut un videoclip cu „Ion Șmecherul”, filmat cu puțin timp înainte ca bărbatul să se stingă din viață. El a fost filmat în timp ce le ura tuturor sărbători fericite, iar fanii au observat imediat că el se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„Mă aflu cu șefu Ionel. Vă pup! Sărbători fericire, un an nou fericit, un Crăciun fericit! Să trăiască lumea!”, spunea bărbatul în cadrul videoclipului.

În secțiunea de comentarii, fanii și-au exprimat tristețea în legătură cu moartea bărbatului. Unii dintre ei susțin că bărbatul și-a presimțit moartea, motiv pentru care a făcut acele urări de parcă ar fi fost pentru ultima dată.

„A avut atâta noroc de o familie atât de bună precum familia Sterp, încât el nu trebuia decât s-o lase mai ușor cu băutura... Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! O să ne lipsești, prietene!”, „Exact! L-am văzut acum câteva zile!”, „A simțit săracu’ că moare.

Ne-a dorit Crăciun fericit, an nou fericit. Săracu, Dumnezeu să-l ierte”, sunt câteva dintre reacțiile oamenilor care l-au îndrăgit pe Ion Șmecherul, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza