Tzancă Uraganu face primele declaraţii după ce a fost bătut cu BESTIALITATE! Artistul era plin de sânge

Tzancă Uraganu face primele declaraţii după ce a fost bătut cu BESTIALITATE! Artistul era plin de sânge

Tzancă Uraganu a făcut primele declarații publice după ce a fost bătut de foștii săi cumnați în plină stradă, în timp ce se afla în Germania.

Tzancă Uraganu a făcut primele declarații după ce a fost bătut de frații Lambadei, mama copiilor săi, în Germania. Fratele manelistului, Miraj Tzunami, a vorbit despre cum a fost agresat acesta de foștii săi cumnați.

Cântărețul susține că este într-o formă bună și neagă agresiunea despre care a vorbit fratele său. Interpretul de manele are de mai mult timp conflicte cu frații Lambadei, după ce ar fi lovit-o pe aceasta.

Tzancă Uraganu a fost bătut cu bestialitate de foștii săi cumnați în Germania, unde se afla alături de iubita lui, Alina Marymar. Fratele cântărețului, Miraj Tzunami, este cel care a povestit despre acest episod în cadrul unei emisiuni TV.2

„L-au lovit în zona capului, la ochi, cu niște telescoape. A fost în spital, i-au făcut investigații, nu este în comă, mâine vine acasă, a plecat din spital pe picioarele lui, doar mie mi-a dat poze cu el, nu le pot da.

A zis că este bine, după care i-am sunat pe mama și pe tata. Spunem sărut mâna lui Dumnezeu că nu a murit”, a declarat Miraj Tzunami la Antena Stars.

La scurt timp după aceste declarații, au apărut și imagini cu Tzancă Uraganu plin de sânge, care pot fi văzute pe spynews.ro.

Într-un live pe rețelele de socializare, Tzancă Uraganu neagă faptul că ar fi fost agresat și i-a asigurat pe fani că se simte foarte bine. Acesta susține că este vorba doar de niște zvonuri și că nu a fost agresat fizic, așa cum a povestit fratele lui la TV.

Manelistul spune că pregătește niște melodii care vor avea un succes răsunător în Români. El le-a cerut tuturor să înceteze cu speculațiile despre bătaie.

„Gata cu aberațiile, va rog frumos, și cu zvonuri false! Am pregătit niște hituri de o să se zguduie România, vă promit! Uite acuma sunt aici, la Terapie Intensivă, mi-am pus dinții din nou. Ce să fac?!

Ce aveți, mă, ați înnebunit cu zvonurile astea, nu știți cum să mai faceți vizualizări?! Nu mai poate omu să se ducă undeva să cânte, că se scot zvonuri de el. Terminați, mă, cu discuțiile astea”, a spus manelistul pe rețelele sociale.

Mai mult, cântărețul a fost însoțit de logodnica lui, Alina, dar și de membrii echipei sale.

Comenteaza