Andreea Mantea iubește din nou? Declarații exclusive despre relația pe care o are vedeta

Andreea Mantea iubește din nou? Declarații exclusive despre relația pe care o are vedeta

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii”, este în culmea fericirii în ceea ce privește viața sentimentală.

Multă lume este curioasă ce se întâmplă în viața sentimentală a frumoasei prezentatoare, iar aceasta a venit cu un răspuns care lămurește situația.

Vedeta TV a declarat că, la momentul actual, nu este nimeni în viața ei, iar acest lucru o face să fie liniștită și a declarat că se simte foarte bine așa.

„Nu, nu există absolut nimeni pentru că este bine așa, este liniște, este perfect așa ”, a spus aceasta.

Prezentatoarea „Casa Iubirii” este singură de aproape doi ani, după o relație care a durat cinci ani. Acum, Andreea Mantea spune că nu există nimeni în viața ei și că este foarte fericită. 

„ Nu există absolut nimeni. În acest moment mă focusez pe mine, mă redescopăr. Sunt foarte multe lucruri pe care eu nu le știam despre mine, pentru că am fost concentrată pe alte persoane din viața mea și, pur și simplu, mi-a fost dor să fiu eu cu mine.

În acest moment cea mai importantă persoană care ar merita să fie în viața mea, excepție făcând, bineînțeles, fiul meu, David, este persoana mea. De asemenea, contează în viața mea foarte mult prietenii, familia, dar în plan amoros nu îmi doresc pe cineva. Sunt foarte împlinită. Cred că aveam nevoie de asta ”, spunea mai demult vedeta TV, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza