Tragedie la Chefi la cuțite. Bucătarul s-a stins în urmă cu puțin timp: „Adio, prieten drag!”

Tragedie la Chefi la cuțite. Bucătarul s-a stins în urmă cu puțin timp: „Adio, prieten drag!”

 Bucătarul Lino Bucci, un fost concurent al emisiunii Chefi la Cuțite, a murit. 

Fiica lui, Mayla, a fost cea care a făcut publică vestea tristă a trecerii în neființă a tatălui ei. Apropiații i-au transmis mesaje copleșitoare de condoleanțe.

Tragedie la Chefi la cuțite! Un bucătar italian, care a participat la celebra emisiune în 2019, a murit în urmă cu puțin timp. Lino Bucci a intrat în competiție alături de familia lui, formată din soție și cele două fiice.

Lino Bucci s-a stins, iar fiica lui Mayla și-a luat rămas bun de la el prin intermediul unei postări dureroase, în care a inclus o poză cu ea și tatăl ei. Totodată, tânăra și-a schimbat poza de profil de pe Facebook cu una în care apare gătind alături de bucătar.

„Mayla, fiți puternice. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Aveti grijă de mama voastră! Sunt cu sufletul alături de voi, că în persoană nu pot fi”, a transmis o apropiată familiei regretatului bucătar.

„Dumnezeu să-l ierte și să-l țină veșnic în Dreapta Sa

Adio, prieten drag...

Condoleanțe, fetelor, sunt alături de voi în tot ceea ce simțiți acum...”, a fost mesajul transmis de o altă prietenă în secțiunea de comentarii, potrivit spynews.ro.

Comenteaza