TJ Miles, dezvăluiri intime despre idila cu Alexandra la Survivor: “Partenerul meu de viață va fi și fata care...”

TJ Miles, dezvăluiri intime despre idila cu Alexandra la Survivor: “Partenerul meu de viață va fi și fata care...”

TJ Miles a fost eliminat de la Survivor după mai bine de patru luni de când a ajuns în competiție. Fostul concurent a vorbit și despre idila avută cu Alexandra.

TJ Miles susține că participarea la Survivor a fost pentru el o experiență destul de complicată, atât psihic, cât și fizic. Acesta susține că cel mai greu a fost să dea randament, având în vedere că făcea foamea și nu se putea hrăni. Cu toate acestea, TJ Miles a fost dezamăgit că a fost eliminat, dat totodată ușurat de această decizie. Tiberiu Ștefan Iordache, cum se numește Faimosul, are 33 de ani și s-a născut în Constanța. De copil s-a mutat împreună cu întreaga familie în Toronto, Canada, de unde a revenit în mai târziu în România.

TJ Miles a vorbit, pentru FANATIK, despre experiența trăită la Survivor, show-ul difuzat de Pro TV, la scurt timp după ce a fost eliminat și a ajuns în România.  Spune că nu are buletin în România și consideră că reședința lui este în Canada, chiar dacă din 2018 stă și în țară. Tj Miles vorbește și despre zvonurile privind idila cu Alexandra Duli, la Survivor România, și recunoaște că, deși este singur, nu exclude posibilitatea de a avea o relație cu fosta colegă din jungla dominicană.

1. Cum a fost la Survivor?

– Cum a fost la Survivor? A fost greu. A fost o experiență destul de complicată, psihic și fizic. A fost cea mai tare competiție și experiență de care am avut parte în viața mea până în momentul actual – like, crazy, man! Honestly, nu-mi vine să cred că am reușit să stau 18 săptămâni. Survivor a fost efectiv ca un rollercoaster ride, cu urcușuri și coborâșuri, stângi și drepte peste tot.

Au fost zile când eram cel mai fericit, iar a doua zi eram cel mai supărat. Am lucrat în echipă cu tipuri de caractere ciudate, oameni care se schimbau ca anotimpurile. Am fost testați din toate punctele de vedere – la nivel de confort, foame, fizic, psihic, emoțional, tot ce îți poți imagina într-un pachet complet.

2. Ce ți-a plăcut și ce nu ți-a plăcut?

– Cel mai tare mi-au plăcut traseele, jocurile. Eram cel mai fericit când știam că avem un joc în ziua respectivă. Eram pregătit întotdeauna să joc. Îmi plăcea foarte mult să concurez cu ceilalți jucători. I mean, nu aveam deloc emoții de genul ,,Mi-e frică să intru [pe traseu]” – nu exista așa ceva! Eu abia așteptam să intru sau să-l aud pe domnul Dan spunând ,,3, 2, 1, go!”. Eram cel mai fericit. Trecea și ziua repede.

Cel mai mult pe mine mă omora plictiseala, zilele în care pur și simplu stăteam și nu făceam nimic. Stăteam pe spate. Nu făceam nimic. Eram eu cu gândurile mele. Sau pur și simplu îmi găseam activități, îmi spălam lucrurile în mare, găseam cocos în junglă, făceam cocos la jar, făceam boluri din cocos, pe care le șlefuiam și după mâncam din ele. Adică, mi-am ocupat cât am putut timpul, dar era cel mai dificil să găsești să faci ceva în acei timpi morți atunci când nu ai putere fiindcă nu ai mâncare, când tu doar trebuie să dormi sau să te duci la joc ca să câștigi o recompensă pentru a putea mânca.

3. Ce ai simțit când ți-ai auzit numele și ai aflat că vei fi eliminat?

Oh, man! Nu știam dacă [domnul Dan] va mai spune și altceva, el de obicei o lua de la capăt și ne spunea numele de câteva ori, credeam că va mai spune încă o dată ,,Nedelcu” și numele meu, iar pe urmă întrebarea ,,Cine va fi eliminat?”. Însă, când a spus ,,TJ Miles” și nu a mai zis nimic după, mi se părea totul ireal. Mă gândeam: ,,Chiar a spus numele meu? Chiar plec acasă? Chiar s-a terminat Survivor?”

A fost o senzație de dezamăgire amestecată cu ușurare, dacă o pot numi așa. De ce? Eram dezamăgit fiindcă voiam să merg până în finală și chiar nu mă așteptam să plec înainte de ultima săptămână. Ușurare fiindcă știam că mă așteaptă un duș cald, un acoperiș deasupra capului, mâncare. Știam că urmează să iau contact cu familia, mă așteptă viața mea.

4. Ai o iubită? Dacă nu, cum ar trebui sa fie ea?

– În momentul acesta nu am nicio iubită, I’m single.

Cum ar trebui să fie ea? În primul rând, vreau să știe lumea că eu chiar am făcut un vlog pe acest subiect pe canalul meu de YouTube, intitulat ,,Harta către inima mea”. Chiar încurajez toate fetele să vadă acest vlog, este detaliat, și ar fi frumos să se documenteze înainte să slide into my DMs, cum s-ar spune. [râde]

Dar, cum ar trebui să fie ea? Păi ar trebui să fie deșteaptă, ambițioasă, să aibă motivație, să vrea ceva de la viață, să creeze un legacy, un empire, vreau o fată mai greu de găsit, știu asta, dar întotdeauna mă încred în destin și, dacă o să fie pentru mine, atunci așa să fie. Nu o să-mi scad standardele și nici nu o să vreau mai puțin.

5.  Mulți vedeau un cuplu între tine și Alexandra Duli. Ce zici de asta?

– Nu știu ce să spun. Până la a avea o relație cu o fată, oricine ar fi, durează. Nu pot spune că mă gândeam la vreo relație cu cineva de la Survivor, dar ce pot spune este că o cunosc foarte bine pe Alexandra Duli de când stăteam în junglă, ea fără machiaj, fără confortul de-acasă, fără să se îmbrace frumos, fără să arate cea mai frumoasă parte a ei așa cum ar arăta-o când ai ieși cu ea în oraș.

Am văzut-o dormind pe jos, lângă mine, în baracă. Am văzut-o înfometată, ca mine. Am văzut-o pe traseu, am văzut-o fără să facă duș, am văzut-o în modul ei organic, natural și mi-a plăcut de ea. Nu pot să spun că nu-mi place de ea sau că mi se pare că nu ar fi de mine, dar nu știu dacă este o fată pentru o relație acum, în momentul acesta, deoarece nu a fost să fie încă.

Tot ce pot să spun este că, dacă ar fi să fie vreodată o relație între mine și Alexandra Duli, o să se întâmple, organic, o selecție naturală, o să se întâmple pur și simplu după ce ne-am cunoaște în viața reală și am evolua împreună, dacă ar fi să rămânem împreună.

Comenteaza