Scandal de proporții în „Casa Iubirii”. Patricia și Patrick, la cuțite: „Ești zero, băi băiatule!”

Scandal de proporții în „Casa Iubirii”. Patricia și Patrick, la cuțite: „Ești zero, băi băiatule!”
| Foto: wowbiz.ro

Ultima gală a emisiunii Casa Iubirii s-a lăsat cu scandal între concurenți, din cauza eliminării Ambrăi.

Un scandal de proporții se va isca în ediția de mâine a emisiunii „Casa iubirii”, a cărui prezentatoare este Andreea Mantea. Protagoniștii vor fi chiar Patrick și Patricia, deși, în ultimul timp, cei doi păreau să se înțeleagă mult mai bine.

Concurenții au luat foc după ce Patrick i-a reproșat Biancăi că nu l-a nominalizat spre eliminare, chiar dacă știa că acesta își dorește să iasa din competiție.  

În promo-ul ediției de azi se observă cum Patricia sare în apărarea colegei sale de cameră, Bianca, după ce aceasta a fost atacată de Patrick.

 Concurentul nu s-a lăsat mai prejos și i-a adresat câteva vorbe dure fetei cu care, la un moment dat, s-a aflat în cunoaștere. Cei doi nu s-au mai abținut și au avut un schimb de replici foarte tăioase, reproșându-și reciproc că „stau degeaba” în emisiune.

Bianca va fi în centrul atenției săptămâna aceasta, după ce a fost cea mai votată concurentă a săptămânii, dar nu l-a nominalizat pe Patrick. Concurentul a declarat de multe ori că își dorește să părăsească emisiunea după ce iubita sa, Nona, a fost descalificată și a anunțat că îl așteaptă acasă. Concurenții aveau o strategie pentru a-l ajuta pe Patrick să fie eliminat, dar Bianca nu a ținut cont de ea și a nominalizat-o pe Ambra.

„Mihaela: Îți mulțumesc încă o dată, Bianca, pentru ca ai făcut acest gest pentru noi doi(n.red. pentru ea și iubitul ei, Robert)! Chiar dacă, nu știu, să zicem că poate a fost cu un alt scop, nu contează!

Patric: Îți dai seama ca n-a fost un gest pe care și-l dorea să-l facă. Mai spală și ea puțin cu buretele imaginea ei, dar mai rău ți-ai făcut, Bianca! Îmi pare rău! Să-ți dea Dumnezeu după suflet! Nici nu vreau să comentez despre absolut nimic. A fost decizia ta, ai fost favorita, nu vreau sa comentez!”, este începutul dialogului dintre concurenți, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza